Ponturi Pariuri Fotbal Cracovia vs Wisla Cracovia

BETFAIR EXCHANGE

Prieteni, astăzi la Meciul Zilei voi merge pe un pariu ceva mai riscant, deoarece pariem împotriva unei favorite, iar meciul este un adevărat derby al orașului Cracovia, iar în derby-uri știm cu toții că se pot întâmpla multe lucruri neprevăzute.

Totuși, cota mi se pare bună, iar fluctuația cotelor de la deschidere și până acum se află în graficele decenței. Cracovia, echipa la care evoluează ex-dinamovistul Sergiu Hanca, are un sezon fantastic, situându-se pe locul secund, dar două înfrângeri consecutive au depărtat-o la 6 puncte de liderul Legia Varșovia.

cota2.ro

Multipla campioană a Poloniei, Wisla Cracovia, a avut un sezon de coșmar până la jumătatea lunii Decembrie, echipa regăsindu-se pe ultimul loc la finalul etapei cu numărul 18! După demiterea antrenorului Maciej Stolarczyk, a preluat cârma echipei Artur Skowronek, un antrenor tână, de 37 de ani, care după un început greu cu 3 înfrângeri la rând, pare că a găsit formula magică de redresare a situației.

Au urmat 5 victorii la rând pentru Wisla, iar etapa trecută ar fi fost cea de-a 6-a dacă nu erau egalați în ultima fază a meciului de pe propriul teren cu Wisla Plock. Această serie impresionantă de rezultate pozitive a urcat-o pe Wisla Cracovia pe 13, dar la doar 6 puncte de ultimul loc de play-off, obiectiv realizabil în cele 6 etape rămase de jucat din sezonul regular, dar pentru asta e nevoie ca fiecare meci să fie abordat la victorie.

Cracovia, gazda de astăzi, a reușit să profite de forma slabă a rivalei din prima parte a sezonului și a pus capăt unei serii de 4 eșecuri consecutive în acest derby local prin victoria adusă chiar de Sergiu Hanca, 1-0.

Mă aștept să avem parte de un meci foarte echilibrat astăzi! În ciuda diferenței din clasament, vă spun sincer că valoarea loturilor este aproximativ egală, estimată undeva pe la 10 milioane de euro, iar momentul este favorabil oaspeților, astfel că merită jucat un X2 la cea mai bună cotă disponibilă pe piață, 1.98, în Betfair Exchange.

Acest meci face parte din noul proiect denumit Lay The Favourite pe care îl voi dezvolta în grupul Business Tips începând cu această lună, alături de proiectele de mai jos:

👉 Biletul Etapei

👉 Goal Crazy

👉 Catenaccio ALL-IN

👉 Cota2

👉 Lay the Favourite

👉 Late Bomb LIVE

👉Alătură-te grupului Business Tips GRATUIT pentru 30 de zile AICI👈




Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Cracovia vs Wisla Cracovia
Pronostic:
X2
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: 4.90
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro