Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.60

BETFAIR SPORTSBOOK

Treaba merge bine în acest început de lună, hai s-o ținem tot așa! Am ajun la 3 pariuri ALL-IN câștigate consecutiv pe grupul FREE de Telegram unde am pornit de la 200 de lei și am ajuns la 740. Evident, astăzi voi retrage cei 200 de lei investiți din propriul buzunar și voi miza cei 540 de lei care reprezintă efectiv profitul, deci jucăm din banii casei. Voi miza pe un bilet de cota 1.60 format din 3 selecții pe care le consider destul de safe.

Intră AICI pe grupul FREE de Telegram

cota2.ro

Potaissa Turda va avea un duel aproape decisiv cu Baia Mare pentru locul 2 în Liga Națională de Handbal Masculin la finalul sezonului regular. Practic, locul 2 ar însemna în proporție de 75% un traseu liber către calificarea în finala campionatului. Locul 3 va fi repartizat în grupă cu Locul 1, adică DINAMO, cea mai puternică echipă din campionat. Turda nu a pierdut niciun meci pe propriul teren în această ediție de campionat! Voi miza pe Draw No Bet, adică în caz de egalitate primim cota 1.00

CSM Râmnicu Vâlcea nu-și mai permite pași greșiți în campionat, merge iarăși cap la cap cu CSM București, la egalitate de puncte. Pe propriul teren, Vâlcea a bătut tot ce a prins în actualul sezon de Liga Florilor, în timp ce Craiova are 2 victorii și 6 înfrângeri în deplasare. Cotă 1.11 pentru victoria gazdelor, evident, foarte mică, dar ne ajută să creștem un pic factorul multiplicator final...nu e loc de surprize aici.

În Copa Libertadores, LDU Quito primește vizita granzilor argentinieni, River Plate, dar mare atenție: River a trimis în Ecuador o echipă de rezerve, nici măcar antrenorul principal nu a făcut deplasarea! De ce? Deoarece focusul este pe meciul contra lui Atletico Tucuman din weekend, meci în care victoria este obligatorie, pentru a câștiga titlul după o pauză de 6 ani! Luați în calcul și faptul că stadionul gazdelor se află la o altitudine de 2850 de metri și atunci nu e de mirare că LDU Quito a câștigat 4 din ultimele 5 meciuri de pe propriul teren în Copa Libertadores, înscriind o medie de 2.2 goluri per meci, în vreme ce River Plate a câștigat un singur meci din ultimele 8 deplasări în această competiție. Voi acoperi egalul și voi miza tot în regim Draw No Bet pe victoria gazdelor, ceea ce înseamnă că în caz de egalitate primim cota 1.00.

Alătură-te grupului Business Tips unde vom desfășura următoarele proiecte în luna martie:

👉 Biletul Etapei

👉 Goal Crazy

👉 Catenaccio ALL-IN

👉 Cota2

👉 Lay the Favourite

👉 Late Bomb LIVE

👉Alătură-te grupului Business Tips GRATUIT pentru 30 de zile AICI👈


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Potaissa Turda vs Minaur Baia Mare
Pronostic:
Turda DNB
Cota
1.20
SCM Râmnicu Vâlcea vs SCM Craiova
Pronostic:
1
Cota
1.11
LDU Quito vs River Plate
Pronostic:
LDU Quito DNB
Cota
1.20
Cota finala: 1.60
Profit: 6.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro