Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 11.25

BETANO

Biletul zilei la pariuri in cota 11+


cota2.ro

Boys astazi suntem iarasi pe baricade si cautam profitul cu un bilet in cota 10+ pe care gasiti cinci recomandari din fotbal si baschet !

Nu este un bilet tocmai simplu motiv pentru care mizez doar doua unitati .


Baschet Euroleague Real Madrid vs ASVEL Lyon este un duel in care se pune doar problema diferentei de puncte la care gazdele vor castiga iar eu am gasit un pronostic special pe jucatori care imi face cu ochiul .

Thompkins T. este un american care in ultima perioada se descurca foarte bine reusind sa bifeze destule puncte pentru campioana Europei

Astazi Betano ne ofera cota 1.55 pentru pariul Thompkins reuseste cel putin doua cosuri de trei puncte , acesta are o medie de trei reusite de trei puncte pe meci .


Fotbal Austria Cupa ,Salzburg vs LASK Linz , un meci spectaculos care nu are nevoie de prezentare tinand cont ca ambele formatii sunt cunoscute .

Aleg varianta cornere deoarece statistica este de partea acestui pronostic si consider ca sansele sunt foarte mari sa vedem cel putin 10 .


FA Cup Anglia , Derby County vs MAN.UTD , sincer ma astept la un meci in care nu o sa vedem multe reusite si o sa mizez pe un pronostic interesant , nicio echipa nu marcheaza trei goluri .


Spania Copa del Rey ,Granada vs Bilbao , dupa 1-0 in tur bascii foarte posibil vor juca la egal mizand mult pe aparare .

Interesanta este statistica cartonaselor pentru ambele formatii care incaseaza lejer in fiecare meci cate 3-4 si limita de cel putin sase este una care poate fi atinsa sau depasita in acest duel echilibrat si posibil incins cel putin pe final


Olanda Cupa , Feyenoord vs NAC Breda , aici mizez pe forta ofensiva a echipei gazda care asa cum cunoastem foarte bine ataca foarte mult si in acelasi timp obtine foarte multe cornere .

Cel putin opt cornere pentru echipa favorita de astazi este un pronostic care merita privind cota excelenta .

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Real Madrid vs ASVEL Lyon
Pronostic:
Thompkins peste 1,5 cosuri de trei puncte
Cota
1.55
Salzburg vs LASK Linz
Pronostic:
Peste 9,5 cornere
Cota
1.61
Derby County vs MAN.UTD
Pronostic:
Nicio echipa nu marcheaza trei goluri
Cota
1.45
Granada vs Bilbao
Pronostic:
Peste 5,5 cartonase
Cota
1.68
Feyenoord vs NAC Breda
Pronostic:
Feyenoord peste 7,5 cornere
Cota
1.85
Cota finala: 11.25
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro