Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.98

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, pentru astăzi voi miza pe o dublă formată din fotbal și handbal, dar vă rog să fiți atenți cei care urmăriți proiectul meu ALL-IN, pentru că în cadrul acestuia voi miza tot profitul acumulat până acum, adică 840 de lei, doar pe meciul din handbal solist, atât!

Intră AICI pe grupul FREE de Telegram

cota2.ro

Gloria Buzău a devenit o formație puternică în Liga Florilor și se clasează pe locul 4 în prezent, iar la meciurile de pe teren propriu are un avantaj imens în publicul numeros care se adună în sala Romeo Iamandi și susține destul de voacl echipa. De altfel, Buzăul a cedat puncte acasă doar în fața celor 2 mari puteri ale handbalului feminin românesc: CSM București (în fața căreia a pierdut la un singur gol) și HCM Râmnicu Vâlcea (cu care a remizat). În rest, Buzăul a bătut tot ce i-a ieșit în cale pe teren propriu (6 victorii)

Zalăul lui Gheorghe Tadici este o echipă foarte interesantă: are 8 victorii din 8 meciuri disputate pe propriul teren, dar în deplasare este o cu totul altă echipă, cu 7 înfrângeri în 8 meciuri :) Singurul loc de unde Zalăul s-a întors cu puncte este Clujul, una dintre cele mai slabe echipe ale campionatului.

1000 de Lei Bonus la Pariuri Sportive! Click AICI!

Meciul de fotbal asupra căruia mi-am îndreptat atenția vine din Emiratele Arabe Unite și începe de la ora 15:30. Al Ain este cea mai în formă echipă din campionat cu 13 puncte acumulate din ultimele 15 posibile și golaveraj 16-2, dar este clasată pe locul 2, la 5 puncte în spatele lui Al Ahli Dubai. Al Ain va primi vizita lui Al Fujairah, ultima clasată și cea mai ieșită din formă echipă din campionat, care a acumulat un singur punct în 9 deplasări, înscriind 8 goluri și încasând 20. Este foarte interesant faptul că 10 din ultimele 11 partide directe au produs minim 3 goluri pe tabelă, de aceea bookmakerii se așteaptă la o nouă ploaie de goluri. Media de goluri din meciurile lui AL-Ain este 3.5, în timp ce Al Fujairah se prezintă cu 3.1 în deplasare.

Alătură-te grupului Business Tips unde vom desfășura următoarele proiecte în luna martie:

👉 Biletul Etapei

👉 Goal Crazy

👉 Catenaccio ALL-IN

👉 Cota2

👉 Lay the Favourite

👉 Late Bomb LIVE

👉Alătură-te grupului Business Tips GRATUIT pentru 30 de zile AICI👈



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Gloria Buzău vs HC Zalău
Pronostic:
1
Cota
1.28
Al Ain vs Al Fujairah
Pronostic:
1 & Peste 2.5 goluri
Cota
1.55
Cota finala: 1.98
Profit: 6.86
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro