Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.17

UNIBET

SC Paderborn 07 - 1. FC Köln

Paderborn si Koln deschid etapa cu numarul 25 in Bundesliga. Paderborn vine dupa trei infrangeri in care a primit de fiecare data cel putin doua goluri, iar Koln vine dupa doua succese clare in care nu a primit gol si a marcat cel putin 3 goluri in fiecare meci. Ce e interesant la acest meci e ca golgheterii ambelor formatii nu pot evolua: Mamba este accidendat la gazde, iar Cordoba este suspendat la oaspeti. Se asteapta totusi un meci destul de interesant, cu multe goluri. In 92% din meciurile jucate de Paderborn pe teren propriu am avut cel putin doua goluri, acelasi deznodamant avandu-l in fiecare meci al lui Koln in deplasare. In ultimele trei dueluri directe am avut cel putin trei goluri pe tabela de marcaj, minim 2 fiind de partea celor de la Koln. Chiar daca are ceva accidentari, echipa oaspete sta mult mai bine la forma de moment, intalniri directe, lot valoros si pozitie in clasament, plus ca la capitolul golurile marcate-primite, tot Koln este echipa cu o statistica mai buna.

cota2.ro

Astra Giurgiu - FC Botoșani

A doua etapa din Play-Off-ul Ligii 1 este deschisa de duelul de la Giurgiu dintre Astra si Botosani. In ultimele cinci dueluri directe am avut goluri in ambele porti, in 13 din ultimele 14 dueluri directe s-a marcat, iar in 10 din ultimele 14 dueluri directe am avut cel putin doua schimbari ale tabelei de marcaj. Astra vine dupa o infrangere in Gruia cu scorul de 2-1, in timp ce Botosani a scos un egal pe teren propriu cu FCSB. Ambele echipe au probleme in ceea ce inseamna lotul. Budescu a revenit la antrenamentele Astrei insa e greu de crezut ca o sa joace, iar Tamas nu s-a antrenat cu echipa in ultimele zile deoarece tatal sau a decedat. Pentru Botosani, Duganzic si Rodriguez sunt incerti insa din cate se pare cred ca vor juca. Vestea buna pentru moldoveni e ca revine Ofosu, jucator cu evolutii foarte bune in ultima perioada. Ambele echipe au targetul atins, oarecum, iar aceasta partida ar trebui sa fie una destul de spectaculoasa. Daca e sa ne raportam la forma de moment, e clar ca Botosani are multe lucruri in plus fata de Astra.

FC Eindhoven - FC Oss

Din Liga 1 mergem in Eerste Divisie, liga a doua din Olanda, unde vedem etapa de etapa foarte multe goluri. Ultimul 0-0 din duelurile directe dintre cele doua formatii dateaza din anul 2006. De atunci si pana in prezent cele doua echipe s-au intalnit de 25 de ori si de fiecare data s-a marcat cel putin un gol. In 23 din ultimele 25 de meciuri directe am avut cel putin doua goluri marcate, deznodamant regasit si in ultimele 13 meciuri intre cele doua formatii. In ciuda faptului ca ambele echipe vin dupa o etapa in care au triumfat, pozitiile din clasament nu sunt tocmai ok. Eindhoven ocupa locul 13 cu 33 de puncte acumulate dupa 28 de etape si un golaveraj nu foarte bun: 44 goluri marcate - 57 goluri primite, iar OSS se situeaza cu 3 pozitii mai jos, pe 16, cu 24 de puncte acumulate in 28 de etape si un golaveraj dezastruos: 26 goluri marcate - 51 goluri primite.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
SC Paderborn 07 vs 1. FC Köln
Pronostic:
Peste 2 goluri asiatice
Cota
1.23
Astra Giurgiu vs FC Botoșani
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.42
FC Eindhoven vs FC Oss
Pronostic:
Peste 2 goluri asiatice
Cota
1.24
Cota finala: 2.17
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro