Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.17

BETFAIR SPORTSBOOK

Ia ziceți băieți...am început bine luna, sau ce mama naibii? Haideți să o continuăm în același ritm. Pentru azi vă propun două meciuri din prima etapă din acest an al Ligii a 3-a la fotbal, unde multe s-au schimbat în pauza de iarnă.

Dacia Unirea Brăila vs Metalul Buzău

cota2.ro

ATENȚIE: voi folosi acest meci pentru proiectul ALL-IN și voi miza tot profitul de 1100 de Lei la care am ajuns după primele 5 pariuri câștigate până acum. JUCĂM DIN BANII CASEI!

Dacă vă uitați în clasament vă apucă durerile de cap și o să credeți că sunt nebun să merg pe victoria gazdelor, dar în iarnă lucrurile s-au schimbat total. Sub comanda lui Florentin Petre, la Brăila au ajuns 7 jucători de la Snagov, dar și jucători care au cochetat cu prima ligă precum Manole sau Patrick Petre sau atacantul Gabby Batchabi, care a marcat în fiecare amical din pauza competițională.

Mizăm pe victoria gazdelor în regim Draw No Bet, adică în caz de egalitate primim cota 1.00. E cota 1.45 în Betfair Sportsbook, în alte case a ajuns solistul la 1.50, deci...jucăm la casele care ne oferă valoare!

Deschide AICI un cont la BETFAIR și primești 30 de zile de acces GRATUIT în grupul Business Tips

CS Balotești vs CSU Craiova 2

ATENȚIE: Un alt pronostic din cadrul acestui eveniment va fi folosit în cadrul proiectului Goal Crazy, desfășurat în grupul Business Tips!

CS Balotești are un sezon extrem de greu, iar ehipa dă semne că nu-și mai poate reveni după ce a retrogradat din Liga a 2-a. Astăzi, ilfovenii vor primi vizita echipei satelit a Craiovei, o formație care se descurcă excelent și reușește să se sclaseze pe ultima treaptă a podiumului la finalul turului. Cele două echipe au o medie de goluri per meci de 3.06, respectiv 3.0 și au produs minim 3 goluri în 8 din cele 15 etape disputate. Mă aștept la un joc deschis și cu multe faze de poartă astăzi, în ciuda terenului rău de la Balotești.

Alătură-te grupului Business Tips unde vom desfășura următoarele proiecte în luna martie:

👉 Biletul Etapei

👉 Goal Crazy

👉 Catenaccio ALL-IN

👉 Cota2

👉 Lay the Favourite

👉 Late Bomb LIVE

👉Alătură-te grupului Business Tips GRATUIT pentru 30 de zile AICI👈


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Dacia Unirea Brăila vs Metalul Buzău
Pronostic:
Brăila DNB
Cota
1.45
CS Balotești vs CSU Craiova II
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.50
Cota finala: 2.17
Profit: 7.02
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro