Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.12

Superbet

Dubla zilei din Champions League


cota2.ro

Astazi avem doua partide interesante in Uefa Champions League si cum este normal am decis sa mizez pe o dubla interesanta , merg cu 6/10 unitati .


Leipzig vs Tottenham , dupa ce in prima mansa nemtii au obtinut victoria cu 1 la 0 astazi sunt mari favoriti la calificare , dar totusi de cealalta parte mai exact pe banca tehnica a oaspetilor se afla unul dintre cei mai experimentati antrenori Jose Mourinho

Acum da este adevarat ca londonezii sosesc dupa cinci partide in care au obtinut un singur punct dar ma astept ca in aceasta seara portughezul aflat la carma echipei sa adopte o tactica ceva mai riscanta cel putin la inceputul partidei in care sa caute primul gol sau cel putin unul.

Nemtii sunt o echipa solida iar in acest moment traverseaza o perioada excelenta , in acest sezon au incasat mai mult de doua goluri doar in doua partide dintre cele 35 disputate .

Consider ca pronosticul oaspetii marcheaza 1-2 goluri este o alegere cu mari sanse de reusita .


In meciul doi situatia calificarii este sigura in proportie de 95 % dar in fotbal exista miracole si totul intotdeauna este posibil .

Dupa 1-4 in tur la Milano italienii pot juca la asteptare dar ATENTIE sunt foarte sigur ca pot lovi pe contraatac , este o echipa care stie sa profite foarte bine de aceasta tactica.

Spaniolii au o singura carte astazi si anume atacul , panzele sus si vantul catre careul oaspetilor , cam asa vad scenariul in aceasta seara.

Recomandarea mea este cel putin un gol pana in minutul 36 si 50 de secunde inclusiv , optiune care imi place si poate fi gasita la speciale pe superbet .

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Leipzig vs Tottenham
Pronostic:
1-2 goluri Tottenham
Cota
1.63
Valencia vs Atalanta
Pronostic:
gol marcat inainte de minutul 36.5
Cota
1.30
Cota finala: 2.12
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro