Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 4.48

Superbet

Biletul zilei la pariuri !


cota2.ro

Tinand cont de cele doua bilete in cote 11 si 33 care sunt in joc, astazi o sa mizez pe un bilet in cota 4 ceva mai diferit , mai exact pronosticuri diferite .


Liverpool castiga cel putin o repriza , asa cum am scris si in analiza pentru biletele saptamanale din punctul meu de vedere englezii pot obtine calificarea mai ales ca joaca acasa si sunt sustinuti de cea mai frumoasa galerie .


PSG vs Dortmund si City vs Arsenal sunt cu siguranta partidele zilei unde ne asteptam la cele mai multe goluri si din acest motiv am ales varianta cel putin o reusita in ambele reprize.


Trabzonspor in Turcia traverseaza o perioada excelenta , noua partide fara infrangere in campionat si in acest moment ocupa locul doi in clasament la doar trei puncte in spatele liderului Basaksehir , un X2 cred ca este alegerea potrivita .


Monchengladbach vs FC Koln , doua formatii care stau excelent la capitolul goluri marcate , oaspetii cel putin o reusita in ultimele 10 partide oficiale iar gazdele au marcat de fiecare data pe propriul teren in ultimele 12 partide.

Am ales combo GG sau 3+ pentru acest duel tinand cont de statistici dar in primul rand de pofta de joc aratata in ultimele partide de ambele formatii

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Liverpool vs Atl .Madrid
Pronostic:
Liverpool castiga cel putin o repriza
Cota
1.39
PSG vs Dortmund
Pronostic:
Gol marcat in ambele reprize
Cota
1.33
Manchester City vs Arsenal
Pronostic:
Gol marcat in ambele reprize
Cota
1.00
Malatyaspor vs Trabzonspor
Pronostic:
X2
Cota
1.37
Monchengladbach vs FC Koln
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.31
Cota finala: 3.32
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro