Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 5.88

BETANO

Olympiacos Pireu - Wolves

Grecii au trecut in etapa anterioara tot de o echipa din Anglia si anume Arsenal, dupa prelungiri. Grecii m-au surprins de multe ori pe teren propriu prin numarul mare de lovituri de colt pe care il obtin. Ma astept ca si astazi sa execute cel putin 4 cornere.

cota2.ro

Glasgow Rangers - Bayer 04 Leverkusen

Ianis Hagi si Rangers se dueleaza cu Leverkusen in dubla mansa, iar germanii au prima sansa se pare. Meciul cu Braga de pe Ibrox a aratat destul de chinuitor pentru gazde si e destul de dificil in fata unei echipe precum Leverkusen. Ma astept ca germanii sa nu piarda aceasta partida.

VfL Wolfsburg - Shakhtar Donetsk

Wolfsburg are o defensiva slabuta insa compenseaza mult cu ofensiva, cam ca toate echipele din Bundesliga. Shakhtar cu ai sai brazilieni ma astept sa faca un meci bun si sa marcheze in acest meci deoarece chiar au un atac bun si meci de meci reusesc sa schimbe tabela.

Eintracht Frankfurt - FC Basel

Frankfurt a fost semifinalista totusi in sezonul trecut, iar in meciul cu Salzburg din Germania acestia si-au aratat coltii marcand ce 4 ori. Basel e o echipa modesta dupa parerea mea si cred ca azi o sa incaseze 2-3 goluri. Merg totusi pe o varianta mai simpla.

LASK Linz - Manchester United

LASK e o echipa care faulteaza mult. In meciul cu Alkmaar din retur a faultat de 26 de ori. Arbitrul meciului e portughezul Soares care are o medie de aproape 5 cartonase pe meci. Nu vad cum LASK Linz poate scapa fara cel putin 2 cartonase in aceasta partida.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Olympiacos Pireu vs Wolves
Pronostic:
Olympiacos Pireu peste 3.5 cornere
Cota
1.42
Glasgow Rangers vs Bayer 04 Leverkusen
Pronostic:
DNB 2
Cota
1.51
VfL Wolfsburg vs Shakhtar Donetsk
Pronostic:
Shakhtar Donetsk marcheaza
Cota
1.40
Eintracht Frankfurt vs FC Basel
Pronostic:
Eintracht Frankfurt castiga minim o repriza
Cota
1.40
LASK Linz vs Manchester United
Pronostic:
LASK Linz peste 1.5 cartonase
Cota
1.40
Cota finala: 5.88
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro