Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, dacă tot avem 8/8 bilete verzi luna asta pe site, hai să facem 9/9, de ce nu? Vă amintesc despre Challenge-ul ALL-IN desfășurat pe grupul FREE de Telegram unde am câștigat 7 pariuri la rând și ne-am împotmolit la cel de-al 8-lea, dar am reușit deja să adunăm un profit de 1000 de lei din banii casei la care am jucat, Betfair.

După votul membrilor din grup, am decis că vom continua ALL-IN-ul cu 250 de Lei din banca de 1000 adunată până acum și primul Pariu va fi chiar această dublă.

cota2.ro

Intră AICI pe grupul de pariuri FREE de pe Telegram

Dinamo București, campioana ultimelor 4 ediții ale Ligii Naționale de Handbal Masculin, va primi astăzi vizita principalei contracandidate la titlu în acest sezon, Potaissa Turda, într-un meci pe care am putea să-l revedem în finala campionatului. Ultimele 10 vizite ale ardelenilor la Dinamo au reprezentat înfrângeri, iar astăzi nu cred că va fi o excepție, mai ales că este posibil să aibă și ceva probleme de lot. Voi miza pe 1 pauză - 1 final.

În Europa League, Eintracht Frankfurt a fost surpriza plăcută a ediției de anul trecut, ajungând până în semifinalele competiției. Meciul de astăzi din turul optimilor, contra lui FC Basel, se va disputa fără spectatori, dar am convingerea că Frankfurt va continua să livreze un pronostic pe care l-a bifat la 8 din ultimele 9 meciuri oficiale disputate pe propriul teren și anume să înscrie minim 2 goluri.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Dinamo vs Turda
Pronostic:
1/1
Cota
1.25
Frankfurt vs Basel
Pronostic:
Frankfurt over 1.5 goluri
Cota
1.60
Cota finala: 2.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro