Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.42

Superbet

Lask - Man. United

Tin sa mentionez pentru cine nu este inca la curent, meciul se va juca fara spectatori motivul cred ca-l stim foarte bine...

cota2.ro

Din pacate acest lucru cred ca va influenta mult specacolul acestui meci si daca acum ceva timp eram tentat de un over 2,5 intre timp am ales sa fiu mai precaut si sa optez pe un 2-5 goluri la o cota foarte buna dupa parerea mea de 1.48 oferita de cei de la Superbet .


Basaksehir - Fc Copenhaga

Sincer Fc Copenhaga mau surprins in aceasta editie de Europa League , mai ales confruntarea precedenta cu cei de la Celtic pe care iau eliminat .

Nu stiu cat vor mai continua in acest ritm :) dar mie greu sa cred ca pot produce din nou o surpiza in deplasare impotriva turcilor .

Mizez pe Basaksehir deoarece sunt o echipa cu siguranta mai valoroasa si actual sunt intro forma buna dar voi fi precaut si aici unde am ales 1 dnb care in caz de egalitate pe tabela de marcaj , vom a primi cota 1.


Rangers - Bayer Leverkusen

Bayer este clar favorita acestei duble , totusi gazdele au disputat meciuri foarte bune in aceasta competitie , sa nu uitam ca au eliminato si pe Braga care parea ca au ceva in plus fata de scotieni .

Ma astept ca Bayer sa inscrie macar un gol in aceasta deplasare , asa ca daca tot am ales sa fac acest bilet la Superbet merg pe optiunea de pariu 1-3 goluri oaspeti .






Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Lask vs Man. United
Pronostic:
2-5 goluri
Cota
1.48
Basaksehir vs Fc Copenhaga
Pronostic:
DNB 1
Cota
1.28
Rangers vs Bayer Leverkusen
Pronostic:
oaspeti 1-3 goluri
Cota
1.28
Cota finala: 2.42
Profit: 14.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro