Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.24

BETANO

Prieteni, biletul zilei de astăzi conține evenimente interesante, deși oferta este foarte restrânsă și știm cu toții motivul. Duminică mergem pe o cotă de 2.24, pe meciuri cu miză mare.


cota2.ro

Finala Cupei Rusiei la handbal le pune față în față pe cele mai bune echipe din acest sezon, Chekhovskie și Spartak. Deși Chekhovskie are prima șansă, Spartak s-ar putea să aibă un cuvânt greu de spus. Față de startul sezonului, Spartak a transferat jucători importanți, Viktor Kireev, Igor Soroka, Pavel Atman sau Dener Jaanima, care au experiență la nivel înalt. Recent, Chehkvoskie a câștigat acasă în fața lui Spartak, 23-22.


Vakifbank și Eczacibasi au un sezon foarte bun până acum, deși Vakifbank îl începuse greoi, cu înfrângeri în Liga Campionilor și la Campionatul Mondial al Cluburilor. Cele două își dispută astăzi meciul decisiv pentru ocuparea primului loc la finalul sezonului regular, iar gazdele au prima șansă. Jocul din ultima perioadă e fantastic, în 2020 Vakifbank a pierdut doar două seturi în 11 meciuri, iar în plus a câștigat pe terenul lui Eczacibasi în decembrie, 3:0.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Spartak Moscova vs Chekhovskie Medvedi
Pronostic:
Spartak +2.5 goluri
Cota
1.72
Vakifbank Istanbul vs Eczacibasi
Pronostic:
1
Cota
1.30
Cota finala: 2.24
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro