Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.03

Superbet

Dubla zilei din fotbal


cota2.ro

Prieteni chiar daca oferta nu permite multor pariori sa castige iata ca noi avem PROFIT 100% in ultimele doua zile cu ambele bilete castigate in weekend

Astazi este luni si am decis sa incepem aceasta saptamana cu o dubla din fotbal ,campionate din America de Sud , mai exact Chile si Argentina.


In Primera Division din Chile in aceasta noapte de la orele 23.00 avem duelul O Higgins vs Antofagasta , o partida in care statistic avem garantia golurilor daca privim ultimele patru meciuri directe in care au fost cel putin trei reusite.

In ultimele opt partide disputate acasa de O Higgins intalnim aceeasi statistica , adica cel putin trei goluri si ATENTIE in sapte partide gazdele au marcat cel putin un gol .

De cealalta parte Antofagasta au marcat cel putin un gol in ultimele sase deplasari .

Oaspetii pleaca cu prima sansa daca privim startul in 2020 in care au o singura infrangere in sapte partide dar ma astept totusi ca echipa gazda sa iasa la joc si sa marcheze cel putin un gol considerand ca dupa sapte etape au acumulat doar patru puncte .

Merg pe un combo GG sau 3+ de care am profitat la maxim in ultima perioada .


La noapte mergem in Argentina acolo unde Rosario pleaca cu prima sansa la victorie .

Gazdele sunt o echipa foarte puternica pe teren propriu si majoritatea punctelor sunt castigate aici .

Privim ultimele 11 partide disputate in orasul Sante Fe pe Stadio Dr. Lisandro de la Torre in care Rosario au acumulat 24 de puncte prin sapte victorii si trei egaluri , 21 de goluri marcate si 9 primite .

Colon sunt o formatie cu rezultate foarte slabe in deplasare , este de ajuns sa privim ultimele 11 deplasari din campionat in care au pierdut de 10 ori , cinci goluri marcate si 22 primite .

Aleg un combo foarte bun din punctul meu de vedere si anume gazdele castiga cel putin o repriza .

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
O Higgins vs Antofagasta
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.00
Rosario vs Colon
Pronostic:
Rosario castiga o repriza
Cota
1.46
Cota finala: 1.46
Profit: 2.76
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro