Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.18

Superbet

Dubla zilei din hochei si fotbal


cota2.ro

Boys sosim dupa o perioada excelenta in care am bifat ultimele patru bilete si astazi am decis sa recomand un bilet alcatuit din doua recomandari .


Primul pronostic soseste din hochei Belarus , este partida pe care am pariat marti , Yunost Minsk vs Molodechno , gazdele de astazi conduc cu 3 la 1 .

Poate fi meciul decisiv in cazul in care Yunost castiga astazi si din acest motiv ma astept la o replica pe masura din partea oaspetilor care sunt nevoiti sa joace mult mai ofensiv .

La Superbet linia de cel putin patru reusite imi face cu ochiul si consider ca poate fi bifata deoarece asa cum am spus ma astept la un meci deschis in care gazdele pot profita de ceva mai multe spatii in apararea oaspetilor sau chiar Molodechno pot marca de doua trei ori.


Ramanem in Belarus dar schimbam sportul si apelam la fotbal ,

Energetik BGU vs BATE Borisov este duelul unde o sa mizez pe forta ofensiva a oaspetilor dar in acelasi timp sunt sincer si va spun ca ma astept la o reusita si din partea gazdelor.

Bate Borisov pleaca cu prima sansa dar este prima etapa si nu este exclus sa avem ceva surprize si din acest motiv o sa mizez pe cel putin trei goluri si un X2 , este un combo care imi place si consider ca sunt sanse mari sa fie green.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Yunost Minsk vs Molodechno
Pronostic:
Peste 3,5 goluri
Cota
1.40
Energetik BGU vs BATE Borisov
Pronostic:
X2&3+
Cota
1.56
Cota finala: 2.18
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro