Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.03

Superbet

Prieteni, principala atracție în aceste vremuri a devenit eSports. În aceste zile au loc multe competiții online, așa că și atenția noastră se îndreaptă spre sportul electronic.


cota2.ro

Sezonul 11 al ESL Pro League a avansat destul de rapid, iar în aceste zile are loc a doua rundă. Șase formații au obținut calificarea aici, nume mari din Counter-Strike.


mousesports, sau mouz, pe scurt, au început bine runda a doua. Nemții au trei victorii la rând, 2-0 cu OG, si NaVi și 2-1 cu FaZe, dar duelurile mai tari au loc de acum înainte, cu Fnatic și Astralis. Primul meci este cu Fnatic, iar mouz au prima șansă, teoretic. Cotele sunt deja în scădere pe nemți, justificat dacă ne raportăm la două aspecte: forma recentă și rezultatele directe. Desigur, va conta mult și selecția hărților, dar mouz au prima șansă.


Astralis are nevoie de victorie cu OG pentru a spera la semifinale. E clar, OG e cel mai accesibil adversar din grupă, datorită faptului că până acum nu a învins pe nimeni și că este o echipă nouă în CS:GO, fondată abia în decembrie 2019. Ca și în sporturile reale, și în eSports e nevoie de timp pentru a forma o echipă, iar acest lucru se vede în meciurile tari.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
mousesports vs Fnatic
Pronostic:
1
Cota
1.62
Astralis vs OG
Pronostic:
1
Cota
1.25
Cota finala: 2.03
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro