Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.05

Superbet

Prieteni, CS:GO devine tot mai popular publicului din România. Azi vă propunem două meciuri din acest eSport, la o cotă de 2.05.


cota2.ro

La o săptămâna de la duelul din grupe, Team Liquid și Evil Geniuses se întâlnesc din nou. De data aceasta este meciul pentru calificarea în finala ESL Pro League, în Nord America, și se joacă după sistemul cel mai bun din trei hărți. Liquid a câștigat acum o săptămână, 2-1, după o hartă decisivă spectaculoasă, care a avut nevoie de prelungiri. Totuși, trebuie să recunoaștem superioritatea lui Liquid, deoarece deși meciul a fost strâns, aceștia au câștigat hărțile în care contează mai mult partea tactică. Geniuses s-a impus pe Dust2, o hartă echilibrată, în care felul în care jucătorii trag poate face diferența. Tocmai din aceste motive, Liquid are prima șansă în opinia noastră.


Eliminată aseară din ESL Pro League, în semifinalele Americii de Nord, brazilienii de la MIBR se pot concentra acum pe Flashpoint 1. Înfrângerea cu Furia poate i-a durut puțin pe MIBR, deoarece a fost a doua în meciurile directe în decurs de o săptămână, iar pe Ventrigo, harta aleasă de ei, au câștigat doar 4 runde. Flashpoint 1 oferă însă 500.000$ câștigătorului, astfel că MIBR trebuie să treacă peste meciul de ieri. În plus, Orgless nu are experiența adversarului de astăzi, fapt demonstrat și în meciul direct din grupe, pe care MIBR l-a câștigat 2-0 (19-17, 16-10).

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Team Liquid vs Evil Geniuses
Pronostic:
1
Cota
1.55
Orgless vs MIBR
Pronostic:
2
Cota
1.32
Cota finala: 2.05
Profit: 8.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro