Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.10

BETANO

BATE Borisov a început să intre pe traiectoria normală a așteptărilor în ceea ce privește evoluțiile din campionat și rămâne favorita bookmakerilor la câștigarea titlului de campioană. Astăzi va primi vizita lui Neman Grodno, echipă cu evoluții oscilante și care abordează meciurile din deplasare total diferit față de cele disputate pe peropriul teren, pe principiul cu curu-n poartă și 10 în spatele mingii. Acest aspect se reflectă și în cifrele lor foarte bine: 0 goluri marcate în 3 deplasări, 7 din cele 8 puncte acumulate fiind produse pe teren propriu.

De altfel, terenul propriu este un avantaj de luat în calcul și pentru BATE Borisov, care nu a primit niciun gol în cele 3 meciuri disputate acasă în acest sezon, iar dacă vorbim despre întâlnirile directe, Neman Grodno a marcat doar 2 goluri în ultimele 10 vizite la BATE și a încasat 22 în tot acest interval, plecând învinsă în 90% din cazuri.

cota2.ro

Înscrie-te la Betano prin butonul de mai jos și primești cadou:

  • Bonus 100% până la 500 de lei
  • 40 de rotiri GRATIS la jocul Age of the Gods
  • 4 Free Bet-uri la pariuri
  • 4 Golden Chips la cazino live

OBȚINE cadourile de la Betano AICI

Cea de-a doa partidă pe care mizez astăzi este din liga secundă, acolo unde Krumkachy Minsk e pe val și joacă acasă cu Gomel, echipă în fața căreia a pierdut ambele partide disputate până acum. De această dată, însă, avantajul e de partea gazdelor care sunt pe cai mari cu 2 victorii în primele 2 etape, fiecare cu câte 4 goluri marcate, semn că ofensiva merge brici. Misiunea lui Gomel este una dificilă, etapa trecută pierzând pe propriul teren în fața rivalei locale Lokomotiv, iar în plus, are de recuperat un handicap de 5 puncte impus de federație în noul sezon pentru neachitarea la timp a datoriilor către jucători.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
BATE Borisov vs Neman Grodno
Pronostic:
1
Cota
1.46
NFK Minsk vs Gomel
Pronostic:
1X
Cota
1.44
Cota finala: 2.10
Profit: 11.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro