Ponturi Pariuri Fotbal BATE Borisov vs Neman Grodno

BETFAIR EXCHANGE

BATE Borisov - Neman Grodno

BATE Borisov a inceput destul de greu sezonul incasand doua ”gloante” chiar in primele doua etape. Infrangerile cu Energetik-BGU (1-3) si Slavia Mozyr (1-2) nu i-au ”descurajat” pe cei de la BATE, iar trupa lui Alshevsky Kirill s-a reorganizat si in aceasta saptamana s-au calificat in finala Cupei, acolo unde vor da piept cu Brest. De partea cealalta, Neman Grodno e destul de slaba in deplasare. In cele trei meciuri jucate pe teren strain nu a reusit sa marcheze nici macar un gol, obtinand doar un ”scor alb”, intr-un meci in fata celor de la Soligorsk.

Pariaza AICI pe meciul dintre BATE Borisov si Neman Grodno si profita de cele mai valoroase cote

E destul de clar ca favorita acestui duel e BATE Borisov, mai ales ca in confruntarile directe din campionat, BATE Borisov e neinvinsa din 2013. Insa asta nu e totul! Daca ne uitam la meciurile directe desfasurate pe terenul celor de la BATE Borisov, observam ca Neman Grodno nu a reusit sa castige nici macar o singura data, exceptie facand cateva rezultate de egalitate. BATE Borisov e o nuca destul de tare pe teren propriu si ma astept sa castige acest duel avand in vedere ca intalneste o formatie care nu exceleaza la capitolul valoare. Mai mult, gazdele au un lot de trei ori mai valoros decat al adversarilor de astazi si tind sa cred ca se pot impune destul de lejer.

cota2.ro

Deschide AICI cont la Betfair si incaseaza un BONUS SPECIAL pana la 500 de Ron

Mi-am ales atent pariul pentru aceasta partida si am optat, din nou, pe Betfair Exchange! De ce Betfair Exchange? E simplu! Am gasit aici cea mai valoroasa cota de pe piata la pariul pe handicapul asiatic selectat si in materie de ”pariu single”, Betfair Exchange e cea mai buna alegere pentru un parior profesionist si care isi doreste sa obtina cat mai mult profit!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
BATE Borisov vs Neman Grodno
Pronostic:
BATE Borisov -0.75 AH
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: 7.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro