Ponturi Pariuri Fotbal Neman Grodno II vs Rukh Brest II

BETANO

Prieteni, azi mă bag iar în ele, dacă până acum biletul zilei pe care vi l-am propus în această lună a fost acum 5 zile și a fost un WIN fără emoții, azi sper să încasez din nou! Eu merg pe principiul ”mai răruț că-i mai drăguț” în această perioadă și pariez doar pe ce mi se pare cu adevărat Value sau de unde am informații importante, iar asta vă recomand și vouă. Dacă jucați pe orice doar de dragul de a juca...o faceți pe barba și pe banii voștri.

Mergem în Belarus, liga de rezerve. Sunt convins că foarte mulți care dau ponturi pariuri din această competiție au ca sursă de documentare doar site-urile de clasamente și statistici, în schimb, eu am avut curiozitatea chiar să urmăresc niște meciuri și rezumate, că deh...așa se face treaba când îți arunci banii în joc... Copiii ăștia din Belarus, majoritatea U19, au fizic de tăietori de lemne și sunt crescuți în spiritul acela comunist muncitoresc.

cota2.ro

Înscrie-te la Betano prin butonul de mai jos și primești cadou:

  • Bonus 100% până la 500 de lei
  • 40 de rotiri GRATIS la jocul Age of the Gods
  • 4 Free Bet-uri la pariuri
  • 4 Golden Chips la cazino live

OBȚINE cadourile de la Betano AICI

Bun, meciul pe care voi miza este cel dintre echipele de rezerve ale lui Neman Grodno și Rukh Brest, de altfel, două dintre cele mai bune până acum, ambele bifând 5 victorii în 7 etape, cu o medie de 2.28 goluri per meci. Din punct de vedere al golurilor încasate, oaspeții au media fix 1 per emci, iar gazdele 1.42.

Vă recomand să țineți minte acest nume: Oleg Nikiforenko - este un copil născut în mileniul 3, joacă la Rukh Brest pe postul de extremă stângă, iar în curând o să evolueze în prima divizie. Este luat de Dinamo Brest de la Mogilev și împrumutat la Rukh în acest moment.

Ideea este că acest copil le-a făcut mucii cravată celor de la BATE Borisov în etapa a 3-a, a dat două goluri și pasă de gol, practic i-a bătut de unul singur, iar astăzi sunt convins că va fi unul dintre cei mai buni de pe teren. Puștiul e ON-FIRE, a mai reușit încă două duble, în meciurile cu Minsk și Gorodeya și este cu siguranță genul de jucător care poate face diferența la acest nivel. Mai mult decât atât, Neman e favorită astăzi, teoretic va avea posesia și primul cuvânt de spus, un scenariu ideal pentru contraatacurile oaspeților. În aceste condiții, eu văd o valoare foarte bună în cota 2.50 dispobibilă în oferta BETANO pentru minim 2 goluri marcate de oaspeți. Echipa are un potențial ofensiv enorm și joacă foarte bine, deci chiar merită încercată această selecție cu o miză 5/10.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Neman Grodno II vs Rukh Brest II
Pronostic:
Rukh peste 1.5 goluri
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro