Ponturi Pariuri Fotbal FC Smolevichi vs BATE Borisov

BETFAIR EXCHANGE

FC Smolevichi - BATE Borisov

FC Smolevichi e una dintre echipele care au promovat in prima liga, iar in acest prim sezon in Vysshaya Liga nu se descurca deloc bine. Acestia nu au obtinut niciun succes in primele 7 etape si au reusit sa marcheze doar de 3 ori, ceea ce e foarte putin pentru o echipa care are ca target evitarea retrogradarii. Mai mult, in cele 4 meciuri disputate pe propriul teren au reusit sa marcheze doar un singur gol, semn ca nici avantajul de a juca ”acasa” nu este un atu pentru aceasta echipa. De partea cealalta o avem pe BATE Borisov, fosta campioana a Belarusului care nu cred ca mai are loc de prezentare. BATE este echipa care a reprezentat mereu tara in cupele europene si uneori chiar a reusit niste meciuri destul de bune. Cu siguranta aceastia au ca target castigarea campionatului pe care in sezonul trecu l-au pierdut in fata celor de la Dynamo Brest.

Pariaza AICI pe meciul dintre FC Smolevichi si BATE Borisov si profita de cele mai valoroase cote

FC Smolevichi si BATE Borisov s-au mai intalnit de doua ori in 2018, anul in care FC Smolevichi a retrogradat in liga secunda, iar BATE Borisov a iesit campioana. In ambele partide cei de la BATE s-au impus la limita. Daca e sa comparam cele doua echipe din punct de vedere valoric, BATE Borisov e clar echipa mai puternica din acest punct de vedere. Cu un lot de aproape 12 milioane de euro, campioana de acum doi ani are unul dintre cele mai valoroase echipe, iar in meciul de astazi intalneste o echipa a carei valori nu depaseste suma de 3 milioane de euro. Consider ca la acest nivel e o diferenta semnificativa, iar acest lucru reprezinta un atu pentru oaspeti.

cota2.ro

Deschide AICI cont la Betfair si incaseaza un BONUS SPECIAL pana la 500 de Ron

Pentru aceasta partida am ales sa merg la Betfair Exchange deoarece aici am parte de cea mai ”calduroasa” primire atunci cand vine vorba de pariurile single. De ce? E simplu! Aici gasesc toate pariurile mele preferate la un meci single si anume ”pariurile asiatice”, iar al doilea avantaj foarte mare ar fi cotele, care sunt cele mai bune de pe piata asa ca merita. O sa joc o miza maxima pentru acest meci si consider ca am si sanse mari de reusita.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FC Smolevichi vs BATE Borisov
Pronostic:
BATE Borisov -1.25 AH
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro