Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.41

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, faza grupelor a preliminariilor CS GO – Road to Rio s-a încheiat, iar de azi începe play-off-ul. Avem meciuri de clasament astăzi, însă destul de importante pentru că în funcție de locul ocupat la final se primește un anumit punctaj.


cota2.ro

Fnatic joacă pentru locul 11, o prestație dezamăgitoare dacă ne gândim că acum o lună câștiga ESL Pro League. Suedezii întâlnesc pe Movistar Riders, o echipă cu trei victorii în grupe, care a surprins învingând pe mouz, 2-0, la debut. Și-au arătat limitele însă, au pierdut patru meciuri la rând și au ieșit din cursa pentru un loc în 1-8. Pentru Fnatic n-ar trebui să fie un meci prea greu, iar o victorie după doar două hărți este plauzibilă.


Vitality și-a îndeplinit obiectivul în grupe, deși a terminat pe 3. A pierdut la Astralis și NiP, cele mai bune echipe din grupă, dar a trecut de Fnatic, 2-1, un rezultat important, în care ZywOo a fost decisiv. Adversarii de astăzi, Godsent, au ratat de puțin calificarea în semifinale, după ce au pierdut ultimul meci cu Movistar, 0-2. Au trecut însă de mouz, surprinzător, dar acest aspect nu schimbă cu mult datele problemei de astăzi. Vitality e superioară, fapt demonstrat acum o lună, când francezii au câștigat meciul direct cu Godsent, 2-0.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Fnatic vs Movistar Riders
Pronostic:
2-0
Cota
1.72
Vitality vs Godsent
Pronostic:
1
Cota
1.40
Cota finala: 2.41
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro