Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.29

Superbet

Prieteni, biletul zilei de astăzi conține evenimente de tenis, de la International Tennis Series. Avem două partide de băieți, echilibrate pe hârtie, dar care ne pot aduce profit.


cota2.ro

Perry Gregg, un adolescent de 19 ani din SUA, joacă astăzi împotriva veteranului Jamie Cerretani, un veteran specializat pe proba de dublu. Deși Gregg n-are experiență suficientă, meciul de astăzi poate fi la îndemâna lui. Cerretani este, așa cum spuneam, un dublist, care joacă doar rareori în proba de simplu. De altfel, la International Tennis Series are doar 4 victorii în 23 de meciuri, un bilanț ce vorbește de la sine.


Pentru a treia oară în patru zile, Stefan Storch și Noah Schachter se află față în față. Până acum, victoriile au fost împărțite, Schachter a câștigat prima dispută, 4-3, 4-0, iar Storch pe al doilea, 3-4, 4-1, 4-1. Cotele disputei de astăzi sunt egale, oarecum logic pentru ceea ce s-a arătat în primele două meciuri. Storch are însă un avantaj din punct de vedere moral după ce a revenit în ultimul meci direct, dar și evoluează bine până acum, cu șase victorii în șapte meciuri jucate.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Perry Gregg vs Jamie Cerretani
Pronostic:
1
Cota
1.70
Stefan Storch vs Noah Schachter
Pronostic:
Storch minim un set
Cota
1.35
Cota finala: 2.29
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro