Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 9.20

UNIBET

Biletul Zilei - BUNDESLIGA

RB Leipzig - SC Freiburg

RB Leipzig este una dintre echipele cu sperante la titlu in Germania, iar in aceasta partida ma astept sa se impuna in fata celor de la Freiburg. In ultimele 9 meciuri am avut cel putin doua goluri pe tabela de marcaj, iar Timo Werner e principalul ”Killer” al gazdelor. Oaspetii cauta un loc de cupa europeana in acest sezon, iar inaintea pandemiei mergeau destul de bine. Nu e exclus sa avem un meci cu multe goluri in care si Freiburg sa reuseasca sa miste tabela de marcaj. Avand in vedere valoarea celor doua loturi si stilul de joc, ma astept ca Freiburg sa incaseze cartonase in acest meci, iar Leipzig sa bifeze multe cornere, acesta fiind si unul dintre atuurile acestei formatii, la meciurile de pe teren propriu si nu numai.

cota2.ro

Borussia Dortmund - FC Schalke 04

”Derby-ul” dintre Borussia Dortmund si Schalke 04 se anunta unul destul de interesant avand in vedere ca in tribune nu o sa avem spectatori. Partidele anterioare ale celor doua formatii au oferit multa calitate si mult spectacol, iar golurile nu au intarziat sa apara. Can, Reus, Schulz, Witsel si Zagadou nu joaca si sunt jucatori destul de importanti pentru primul 11, insa Borussia are doua mari atuuri: Haaland si Sancho, pustii minune ai acestora care pot rezolva oricand un meci. Ma astept si la un meci incins, ma astept la goluri si multe loviuri de colt, in special de partea celor de la Schalke care de multe ori ataca foarte bine pe flancuri cu Serdar si Caligiuri.

TSG Hoffenheim - Hertha BSC

Ne asteptam sa ploua cu goluri la acest meci, mai ales privind din perspectiva ultimei dispute directe, atunci cand s-au marcat numai putin de cinci goluri, castig de cauza avand atunci Hoffenheim care a castigat pe terenul Herthei cu 3-2. In 14 din ultimele 16 dueluri directe am avut pe tabela de marcaj cel putin doua goluri, iar in 12 din ultimele 16 ”inclestari” ambele echipe au marcat. Prevad un duel cu multe goluri insa destul de aprig. Dankert este arbitrul acestui meci, iar media cartonaselor este in jur de 4 pe meci. In ultimul meci direct s-au aratat numai putin de 6 cartonase galbene si 1 cartonas rosu, deci avem premize ca si astazi putem avea un duel ”incins” la nivelul gazonului.

FC Augsburg - VfL Wolfsburg

Aceeasi situatie si in cazul duelului FC Augsburg - VfL Wolfsburg! Ma astept sa avem si aici multe goluri, mai ales daca privim statistica si meciurile directe ale celor doua formatii. In 11 din ultimele 17 meciuri am avut cel putin doua goluri marcate, iar in 9 dintre acestea am avut gol in ambele porti. Mai mult, Augsburg are de luat o revansa clara in fata celor de la Wolsfburg. Acum un an, pe 18 Mai 2019, Wolfsburg o invingea pe Augsburg cu 8-1 si ii administra una dintre cele mai dureroase infrangeri din istoria clubului. Ma astept la goluri si destul de multe cartonase. Felix Zwayer e centralul partidei si cred ca poate arata cate un avermisment fiecarei echipe.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
RB Leipzig vs SC Freiburg
Pronostic:
Peste 1.5 goluri + SC Freiburg peste 0.5 cartonase + RB Leipzig cele mai multe cornere
Cota
1.73
Borussia Dortmund vs FC Schalke 04
Pronostic:
Peste 1.5 goluri + Borussia Dortmund peste 0.5 cartonase + FC Schalke 04 peste 2.5 cornere
Cota
1.92
TSG Hoffenheim vs Hertha BSC
Pronostic:
Peste 1.5 goluri + TSG Hoffenheim peste 0.5 cartonase + Hertha BSC peste 0.5 cartonase
Cota
1.71
FC Augsburg vs VfL Wolfsburg
Pronostic:
Peste 1.5 goluri + FC Augsburg peste 0.5 cartonase + VfL Wolfsburg peste 0.5 cartonase
Cota
1.62
Cota finala: 9.20
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro