Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.17

Superbet

Prieteni, pentru ultima zi din această săptămână am pregătit un meci din handbal și unul din fotbal. Avem o cotă de 2.17 pentru voi, iar noi suntem încrezători că putem obține un profit frumos.


cota2.ro

Finala campionatului din Belarus are loc astăzi, între Gomel și Minsk, cele două rivale tradiționale din sectorul feminin. E meciul decisiv, după ce cele două echipe s-au întâlnit și la mijlocul săptămânii, iar Minsk a câștigat cu 31-30. Gomel are astăzi avantajul terenului propriu, însă faptul că se va juca fără spectatori echilibrează lucrurile. Minsk are jucătoare cu experiență, au un plus din punct de vedere moral și pot repeta prestația bună de joi.


Campionatul din Feroe a început săptămâna trecută, iar azi își consumă episodul 2. B36 Torshavn primește vizita lui Argir, iar gazdele sunt favorite certe. B36 vine după o victorie frumoasă la Klaksvik, 2-0, deși porneau cu șansa a doua, iar astăzi n-ar trebui să aibă prea multe emoții. Argir e o echipă modestă, iar în sezonul trecut a pierdut 4-1 la Torshavn.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
HC Gomel vs BNTU BelAZ Minsk
Pronostic:
Minsk +2.5
Cota
1.55
B36 vs Argir
Pronostic:
B36 -1.5
Cota
1.40
Cota finala: 2.17
Profit: 7.02
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro