Ponturi Pariuri Fotbal Dinamo Brest vs BATE Borisov

BETFAIR SPORTSBOOK

Dragilor, așa cum v-am obișnuit în ultimele zile, sunt în căutare de cote VALUE, pariuri speciale, care vin cu ceva în plus față de ceea ce este obișnuit să aleagă pariorii din ofertele clasice ale caselor de pariuri.

Mă rezum astăzi la derby-ul din Belarus dintre Dinamo Brest și BATE Borisov, campioanele ultimelor 15 ediții de campionat. Cele două puteri ale fotbalului de pe plan local vor disputa două meciuri în decurs de 4 zile, pentru că în weekend se vor întâlni și în cupă.

cota2.ro

Tradiția spune că cele două formații oferă meciuri destul de plăcute, au forță ofensivă bună, dar și minusuri mari pe plan defensiv. BATE Borisov a câștigat 6 din ultimele 7 etape disputate, înscriind 17 goluri în acest interval. În același timp, Dinamo Brest a înscris minim un gol în 7 din cele 9 meciuri disputate, iar în 4 din ultimele 5 directe am avut parte de goluri în ambele porți!

Vă mai spun ceva interesant la capitolul cornere: Dinamo Brest este lider incontestabil în clasamentul mediilor de cornere per meci cu un indice de 13.45! În medie, Dinamo Brest beneficiază de 7.89 cornere per meci, iar adversarii săi de 5.89. BATE are o medie de 4.44 cornere obținute per meci, iar adversarii săi fix 5.

Fiind vorba de o partidă cu încărcătură aparte, mă aștept la un pic de trosneală și spirite încinse, astfel că putem avea parte și de numeroase cartonașe.

Punând cap la cap toate aspectele menționate, eu consider că avem VALUE pe cota mărită de la 3.50 la valoarea 4.00 disponibilă în oferta Betfair Sportsbook, pentru următoarea selecție cumulativă: Ambele Marchează & Fiecare echipă va avea minim 3 cornere & Fiecare echipă minim 2 cartonașe


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Dinamo Brest vs BATE Borisov
Pronostic:
Pariu special, vezi mai sus
Cota
4.00
Cota finala: 4.00
Profit: 18.00
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro