Ponturi Pariuri Fotbal Dynamo Brest vs BATE Borisov

BETFAIR SPORTSBOOK

Dynamo Brest - BATE Borisov

Dynamo Brest si BATE Borisov se intalnesc diseara de la 19:00 in campionat si promit un meci de zile mari. Avand in vedere ca vorbim de un meci intre primele doua clasate la finele sezonului trecut, ne asteptam la un duel in care sa avem de toate, inclusiv cartonase. Vorbim totusi de un meci tare din prima liga a Belarusului ceea ce ne ofera foarte multe motive pentru a paria pe cartonase. In regula, BATE nu e o echipa cu medie extraordinara la acest capitol insa in multe meciuri directe am vazut o groaza de cartonase galbene.

DESCHIDE AICI CONT LA BETFAIR SI PROFITA DE UN SUPERBONUS

Arbitrul partidei e nimeni altul decat Aleksey Kulbakov, arbitru de top pe care in da Belarusul in competitiile europene si internationale. Ne amintim destul de bine de acest Kulbakov de la meciul de la Madrid de pe Wanda Metropolitano unde Romania a suferit o infragere destul de sefera in fata Spaniei, scor 0-5. E un arbitru cu o medie mica de cartonase daca calculam aici media tuturor jocurilor pe care le conduce. Daca vorbim doar de meciurile din Vysshaya Liga, acesta a arbitrat 6 dueluri in acest sezon, iar media cartonaselor aratate este de 4.3. Acest a aratat si un cartonas rosu chiar in ultimul meci arbitrat, dar si 3 lovituri de pedeapsa.

cota2.ro

PROFITA AICI DE CELE MAI BUNE SPECIALE LA DUELUL DINTRE DYNAMO BREST SI BATE BORISOV

Avand in vedere ca meciul de diseara e un ”derby” si unul destul de incins, ma astept ca Aleksey Kulbakov sa arate multe cartonase. Cea mai titrata echipa din Belarus v-a vrea sa-si ia revansa in fata campioanei en-titre pentru titlul pierdut in sezonul trecut. Cu siguranta ne asteapta o partida spectaculoasa si cred ca pariul de pe Betfair Sportsbook e unul cat se poate de bun si cu sanse destul de bune de reusita.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Dynamo Brest vs BATE Borisov
Pronostic:
Fiecare echipă primește minim 3 cartonașe
Cota
3.30
Cota finala: 3.30
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro