Ponturi Pariuri Fotbal 1. FC Nürnberg vs FC Erzgebirge Aue

BETANO

1. FC Nürnberg - FC Erzgebirge Aue

FC Nürnberg, echipa care sufera foarte mult in acest sezon, o intalneste pe Aue, echipa destul de echilibrata care se pare ca stie ce-si doreste in acest an. Nürnberg se afla pe primul loc deasupra liniei rosii insa de aceasta linie rosie o desparte doar un singur punct, iar Wehen si Karlsruher abia asteapta sa ”atace”. Erzgebirge Aue se afla pe locul 6 in acest moment, iar targetul pentru acest sezon este ramanerea in liga secunda. E dificil sa traga la promovare insa nu imposibil deoarece ce mai sunt multe etape de jucat, iar echipele sunt slabite si fizic, dar si psihic deoarece nu au fanii alaturi.

DESCHIDE CONT LA BETANO SI PROFITA DE UN BONUS DE 100% PANA LA 500 RON

Cele doua echipe au facut spectacol de fiecare data cand s-au intalnit. In ultimele 5 partide directe, nu numai ca ambele echipe au marcat, dar s-au inregistrat si cel putin 3 goluri pe tabela de marcaj. Ultimul meci direct a fost si cel mai spectaculos! In Octombrie 2019, Nürnberg se impunea in fata celor de la Aue cu scorul de 4-3 dupa un meci absolut nebun. La pauza era 0-0, iar dupa pauza a inceput nebunia. Meciul se putea termina 4-4 daca Michael Frey nu rata o lovitura de la 11 metri in minutul 90+9. Spectacolul cred ca o sa fie garantat si diseara, mai ales ca gazdele cauta victoria cu orice pret.

cota2.ro

PARIAZA AICI PE MECIUL DINTRE FC NURNBERG SI ERZGEBIRGE AUE SI PROFITA DE AVANTAJELE CELOR DE LA BETANO

Pentru acest meci am ales Betano pentru ca are o oferta foarte buna, iar cota pentru pariul nostru e una foarte buna. Avand in vedere toate lucrurile mentionate mai sus, cred ca acest meci poate avea lejer parte de gol in ambele porti. Consider ca atat FC Nürnberg, cat si FC Erzgebirge Aue au potential de a reusi acest lucru.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
1. FC Nürnberg vs FC Erzgebirge Aue
Pronostic:
Ambele echipe marcheaza
Cota
1.66
Cota finala: 1.66
Profit: 6.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro