Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.07

BETANO

Prieteni, ne pregătim de un nou weekend cu ofertă de pariere din ce în ce mai bogată și căutăm, evident, să profităm din plin și să câștigăm cât mai mult.

Pentru astăzi mă rezum la două meciuri pe care, din punctul meu de vedere, ar trebui să le bifăm fără emoții.

cota2.ro

Șahtior Soligorsk se află pe o traiectorie ascendentă în ceea ce privește forma de moment și rezultatele obținute, iar partida de astăzi cu lanterna roșie, ar trebui să bifeze încă 3 puncte pentru gazde, care ar ajunge pe locul secund. Doar 3 goluri a încasat Soligorsk în 9 meciuri din această ediție de campionat! Cred că solistul pe gazde ar trebui să fie garantat.

Derby mare la Berlin! Cam aiurea cu stadionul gol, totuși...numai derby nu va fi...Oricum, Hertha vine cu moralul ridicat după o victorie categorică la Hoffenheim, de cealaltă parte, Union nu prea a avut șanse în fața lui Bayern. Se cunoaște faptul că antrenorul oaspeților, Urs Ficher a lipsit câteva zile de la echipă din cauza unui deces în familie, iar un alt aspect important pentru partida de astăzi este faptul că Hertha a avut o zi în plus de odihnă! Hertha a marcat minim 2 goluri în fiecare din ultimele 3 meciuri de Bundesliga, iar Union a încasat minim 2 goluri în fiecare din ultimele 3 etape. Voi acoperi un eventual rezultat de egalitate și voi merge pe victoria gazdelor în regim Draw No Bet, adică în caz de egal primim cota 1.00

PARIAZĂ FĂRĂ DEPUNERE ȘI FĂRĂ RULAJ

Este foarte important să știi că dacă nu ai încă un cont deschis la BETANO, poți beneficia de un BONUS FĂRĂ DEPUNERE chiar acum. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi la BETANO prin click AICI și să îți verifici contul conform legislației în vigoare, trimițând o poză a actului de identitate. În ziua următoare vei primi în cont un FREE-BET pe care îl poți folosi la pariuri sportive pe fotbal. Pentru a retrage câștigurile, NU ai nicio condiție de rulaj!!!

👉Obține AICI Free-Bet FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ!👈

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Șahtior Soligorsk vs Belshina
Pronostic:
1
Cota
1.24
Hertha Berlin vs Union Berlin
Pronostic:
1 DNB
Cota
1.67
Cota finala: 2.07
Profit: 10.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro