Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

Superbet

Prieteni, tot mai multe competiții din Europa se reiau. Azi, pe lângă Bundesliga, mai avem meciuri si din Ungaria, iar noi vă oferim un combo de cotă 2.00.


cota2.ro

OTP Liga se reia cu o restanță, respectiv întâlnirea dintre Ferencvaros și Debrecen. Liderul campionatului, FTC, are la prima vedere un meci facil sâmbâtâ seară, împotriva unei formații în fața căreia n-a mai pierdut acasă din 2012. Timpul de pregătire a fost scurt, iar din acest motiv relațiile de joc vor suferi, iar calitatea individuală a jucătorilor ar putea face diferența. Ferencvaros are în lot jucători foarte buni, cu CV-uri importante, dar și un antrenor care a evoluat mult timp la nivel înalt, Sergiy Rebrov. Așadar, FTC e clar favorită, iar dacă ne uităm la rezultatele directe putem vedea o victorie a gazdelor.


După victorii clare în primele meciuri de la reluare, Gladbach și Leverkusen se află față în față astăzi. Se anunță un meci foarte interesant, între două rivale la un loc de Champions League, care și practică un fotbal spectaculos. Ambele echipe dispun de jucători foarte buni în plan ofensiv, care pot face diferența în orice moment, iar macăr câte un gol în ambele porți ar trebui să fie un pronostic realizabil.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ferencvaros vs Debrecen
Pronostic:
1
Cota
1.38
Borussia Monchengladbach vs Bayer Leverkusen
Pronostic:
GG
Cota
1.45
Cota finala: 2.00
Profit: 6.00
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro