Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.98

BETANO

Salut prieteni,azi voi juca doua bilete pentru ca au inceput usor usor campionatele dupa lunga pauza de 2 luni.Primul bilet il voi juca din Bundesliga unde am gasit doua meciuri interesante.

Freiburg-Bremen si Wolfsburg-Dortmund

cota2.ro

Freiburg a inceput bine ,etapa trecuta a reusit o remiza acasa la Leipzig dupa ce a condus pana in minutul 77.E drept ca tot meciul a fost condus de Leipzig la toate capitolele dar acel punct castigat cu siguranta le-au ridicat moralul.Bremen pe de alta parte a inceput foarte prost.Pe teren propriu, Leverkusen le-a dat cu terenul in cap ca sa zic asa,un 4-1 dupa foarte multe ocazii de gol.In meciurile directe trebuie subliniat faptul ca ambele inscriu cel putin un gol.4 din ultimele 5 intalniri s-au terminat GG.

Meciul este important pentru ambele echipe daca ne uitam in clasament.Freiburg cu o victorie ar putea urca pe un loc de Europa iar Bremen ar mai castiga 3 puncte in lupta cu retrogradarea.

Asa ca, pronosticul meu pentru acest meci va merge pe un Over la goluri .

Al doilea meci cred eu ca este putin mai simplu.Chiar daca avem doua echipe care au inceput bine etapa trecuta vorbim totusi de Dortmund care este net superioara si care lupta pentru prima pozitie.Etapa trecuta Schalke nu a avut niciun cuvant de spus in fata Dortmundului primind cate 2 goluri in fiecare repriza.Iar Wolfsburg a castigat in deplasare la Augsburg cu scorul de 2-1.Nici in meciurile directe cifrele nu sunt de partea gazdelor.In ultimele 5 intalniri Dortmund s-a impus de 4 ori ,o data au remizat si nu a primit niciun gol.

Prin urmare pronosticul meu va fi x2 dar voi merge si pe goluri.Cred ca vor inscrie ambele echipe si un minim pe goluri zic eu ca este chiar safe.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Freiburg vs Bremen
Pronostic:
P1. 5g/meci
Cota
1.35
Wolfsburg vs Dortmund
Pronostic:
x2 & P1.5g/meci
Cota
1.47
Cota finala: 1.98
Profit: 5.88
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro