Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.28

UNIBET

Astazi avem Bundesliga, iar pe acest bilet am acoperit 4 meciuri care mie personal imi plac destul de mult. Dortmund si Bayern nu au voie sa faca pasi gresiti in lupta pentru titlu, iar lupta pentru evitarea retrogradarii este una foarte apriga. Chiar daca meciurile nu sunt la fel fara spectatori, spectacolul e garantat, mai ales ca vorbim de un campionat in care golurile sunt in numar foarte mare.

Capul de afis al zilei e meciul dintre Borussia Monchengladbach si Bayer Leverkusen. Cele doua echipe se afla in top 5-ul Bundesligii, iar acest meci consider ca e o confruntare de 6 puncte. Bayern are meci cu Frankfurt pe Allianz Arena, iar Borussia Dortmund merge la Wolfsburg cu un Haaland in forma maxima. Hoffenheim vine dupa o infrangere dureroasa in fata celor de la Hertha, iar astazi intalneste lanterna rosie a campionatului.

cota2.ro

Pentru acest bilet am mers la Unibet deoarece aici putem combina foarte multe combo-uri, iar acest lucru e cam unic pe piata. Cota biletului nu e una foarte mare, avand in vedere numarul de pariuri, insa cred ca alegerile facute sunt simple si usor de realizat.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
VfL Wolfsburg vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Peste 1.5 goluri + Borussia Dortmund marcheaza + VfL Wolfsburg peste 0.5 cartonase + Borussia Dortmund peste 0.5 cartonase
Cota
1.63
SC Paderborn 07 vs TSG Hoffenheim
Pronostic:
Peste 1.5 goluri + TSG Hoffenheim marcheaza
Cota
1.24
Borussia Mönchengladbach vs Bayer Leverkusen
Pronostic:
Peste 1.5 goluri + Bayer Leverkusen marcheaza + Peste 7.5 cornere
Cota
1.58
Bayern München vs Eintracht Frankfurt
Pronostic:
Bayern München castiga + Bayern München marcheaza peste 1.5 goluri + Bayern München are cele mai multe cornere
Cota
1.34
Cota finala: 4.28
Profit: 22.96
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro