Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.26

BETANO

Bun,daca primult bilet l-am jucat dintr-un campionat puternic ,biletul acesta il voi juca din 3 campionate mai slabe dar meciuri simple din punctul meu de vedere.Doua dintre ele le voi juca solist iar la unul voi incerca un Dnb.

Pyunik-Ararat Armenia @Armenia

cota2.ro

Merw-Ahal @Turkmenistan

Ferencvaros-Debrecen @Ungaria

In meciul din Armenia,oaspetii, echipa de prima pozitie intalneste o echipa cam de aceeasi valoare pe care a invins-o in ultimul meci direct cu scorul de 3-1.Inaintea pauzei Ararat era intr-o forma foarte buna(4 victorii si o remiza in ultimele 5 jucate) pe cand gazdele reusise doar 2 victorii iar in ultimul meci primise 4 goluri.

Chiar daca la prima vedere solistul pe oaspeti ar trebui sa fie sigur eu nu voi risca si voi merge doar un Dnb.In caz de egalitate vom avea cota 1.

In Turkmenistan la fel voi merge pe oaspeti.De data aceasta am ales direct solist pentru ca oaspetii intalnesc o echipa pe care a tot invins-o.Din 2017 in 13 meciuri Merw nu a reusit sa castige vreodata 3 puncte.Pe langa asta Ahal nu-si mai permite inca un rezultat negativ dupa ce a fost invinsa etapa trecuta pe teren propriu de prima clasata Altyn.

In ultimul meci din Ungaria solistul merge pe gazde.Ferencvaros se afla pe prima pozitie in clasament cu 53 de puncte iar Debrecen pe locul 8 cu 30 de puncte.Meciul este mult mai important pentru gazde pentru ca ar putea pierde prima pozitie.MOL Fehervar echipa de pe locul 2 este la doar 3 puncte de ea si cu 2 meciuri in minus.Daca e sa vorbim si de meciurile directe,gazdele vin dupa 3 victorii consecutive,doua castigate pe teren propriu si unul in deplasare la o diferenta foarte mare,un 6-1.

De aceea zic eu ca solistul este indiscutabil.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Pyunik vs Ararat Armenia
Pronostic:
Dnb2
Cota
1.24
Merw vs Ahal
Pronostic:
2
Cota
1.33
Ferencvaros vs Debrecen
Pronostic:
1
Cota
1.37
Cota finala: 2.26
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro