Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.28

BETANO

Salutare Pariori ❗ și bine v-am regăsit pe cota2.ro. Ieri am avut procentaj de 100%. Cota 2 a Zilei Câștigătoare, meciul din Burundi câștigător✅✅✅💰💰💰.


cota2.ro

Azi avem la Cota2 a Zilei fotbal din Germania și Belarus.

De la ora 16:30, în Germania avem confruntarea dintre Wolfsburg și Borussia Dortmund, un meci ce contează pentru etapa a 27 din Bundesliga. Wolfsburg, ocupanta locului 6, cu 39 de puncte, golaveraj 36-31, a câștigat cu noroc, am putea spune, meciul din etapa precedentă de pe terenul celor de la Augsburg, după un gol marcat în prelungiri. De partea cealaltă ocupanta locului 2, Borussia Dortmund a trecut fără emoții de Schalke, 4-0 pe Indiana Park Stadion. Oaspeții sunt la 4 puncte în spatele liderului, Bayern Munchen. În ultimile meciuri directe , Borussia Dortmund conduce detașat la numarul de victorii. Pentru a rămâne cu șanse reale de a mai spera la titlul, galben-verzii sunt obligați să scoată un rezultat pozitiv, pentru a avea un moral bun în El Clasico Germaniei de marți (Borussia Dortmund-Bayern Munchen). Consider că un pariu pe X2 și cel puțin 2 goluri în meci este foarte logic pentru această partidă.

De la ora 20:30 avem fotbal din Belarus, acolo unde se întâlnesc Vitebsk și Dinamo Minsk într-un meci din etapa a 10 a din Vysshaya Liga. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte, 12 la număr, ocupând locul 11 Vitebsk, respectiv locul 12 Dinamo Minsk. Casele de pariuri îi dau ca ușor favoriți pe cei de la Dinamo Minsk, dar după părerea mea este greu de intuit un rezultat în acest meci. Ceea ce mi-a atras atenția la aceste echipe este numărul mare de cornere din meciurile pe care le-au disputat până acum. În ultimile etape disputate ambele echipe au avut cel puțin 10 cornere în meciurile jucate. Așa cum la prima vedere pare un meci destul de echilibrat, pariul meu este pe cel puțin 9 cornere în meci.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Wolfburg vs Borussia Dortmund
Pronostic:
X2&2+
Cota
1.47
Vitebsk vs Dinamo Minsk
Pronostic:
Peste 8.5 cornere
Cota
1.55
Cota finala: 2.28
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro