Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.99

UNIBET

FC Schalke 04 - FC Augsburg

Lupta apriga pentru locul 6 in Bundesliga care duce in Europa. Wolfsburg, Schalke, Freiburg, Hoffenheim si Hertha par sa fie cele 5 candidate pentru acest loc. In etapa trecuta ambele echipe au pierdut. Schalke a pierdut categoric la Dortmund, scor 4-0, iar Augsburg a pierdut in prelungiri, acasa, cu Wolfsburg, dupa un gol marcat de Ginczek in minutul 90+1. In ultimele 17 meciuri directe, Augsburg a reusit doar o victorie, in timp ce Schalke s-a impus de 9 ori, iar 7 meciuri s-au incheiat la egalitate. Bineinteles, vorbim aici de duelurile din Bundesliga. Ma astept la un meci in care Schalke o sa aiba un cuvant greu de spus, iar avand in vedere ca in 13 din ultimele 17 meciuri directe am avut cel putin doua goluri pe tabela de marcaj, ma astept si azi la ceva reusite. Deasemenea, cornerele ar trebui sa aiba si ele rolul lor. Schalke deschide mult jocul, iar loviturile libere pot fi un atu important pentru echipa lui David Wagner.

cota2.ro

Mainz 05 - RB Leipzig

In opinia mea, avand in vedere obiectivele, pare sa fie un meci foarte dezechilibrat. RB Leipzig trage tare pentru titlu, iar victoria este singura optiune in acest meci, iar Mainz are de luptat din greu pentru a evita retrogradarea. Meciurile directe dintre cele doua echipe au fost mereu spectaculoase si toate au avut cel putin 3 schimbari ale tabelei de marcaj. E clar ca daca vorbim de ultimul meci direct, Leipzig ar trebui sa castige si astazi extrem de lejer, avand in vedere ca in Noiembrie 2019 acestia au castigat cu 8-0 in fata celor de la Mainz, e drept, pe propriul teren. Duelul de azi o sa fie unul destul de dificil pentru Leipzig deoarece gazdele, asa cum am zis mai sus, au de tras daca la anul vor sa nu joace in liga secunda. Eu mizez totusi pe echipa mai buna, echipa mai valoroasa si echipa care cred ca o sa castige aceasta partida. Consider ca Leipzig poate castiga partida, poate marca mult si putem avea si multe lovituri de la coltul terenului.

Acest bilet l-am plasat la Unibet deoarece e singura casa de pariuri care-mi permite combinarea pariurilor multiple, ceea ce reprezinta un avantaj destul de mare pentru parior care-si poate crea biletul perfect dupa bunul sau plac.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
FC Schalke 04 vs FC Augsburg
Pronostic:
Peste 1.5 goluri + FC Schalke 04 marcheaza + Peste 6.5 cornere
Cota
1.61
Mainz 05 vs RB Leipzig
Pronostic:
RB Leipzig castiga + RB Leipzig marcheaza peste 1.5 goluri + Peste 7.5 cornere
Cota
1.86
Cota finala: 2.99
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro