Ponturi Pariuri Fotbal Ararat Yerevan vs FC Urartu

BETFAIR SPORTSBOOK

Partida dintre Ararat Yerevan și FC Urartu din cadrul primei divizii de fotbal din Armenia, ajunge cumva să fie cap de afiș la pariuri într-o zi de luni, funny, nu?

Chiar dacă nu era cap de afiș, mie tot mi-ar fi atras atenția prin căderea semnificativă de cote pe care a înregistrat-o victoria echipei gazdă, în sensul că piețele din Asia au deschis cu un preț în jurul valorii 2.00, iar acum solistul a ajuns chiar sub 1.60.

cota2.ro

Bineînțeles, dacă ne facem temele doar folosind site-uri de statistică, fără să ne interesăm despre echipe, ar trebui să nu ne atingem de meci, deoarece Ararat nu a mai învins-o pe Urartu niciodată în ultimele 8 partide oficiale disputate.

Intră AICI pe grupul FREE de Telegram pentru mai multe bilete bombă LIVE și Prematch

DAR...aici intervin informațiile importante...în actualul context al pandemiei, FC Urartu se pare că nu s-a pregătit în formulă completă, deoarece antrenorul rus Aleksandr Grigoryan dar și mai mulți jucători ruși foarte importanți din lotul echipei, nu au putut reveni în Armenia. Au disputat două amicale, pierdute ambele, iar absențele de astăzi s-ar putea să le întrerupă seria de invincibilitate extinsă la 5 etape de campionat.

Este foarte posibil ca gazdele să înceapă tare și să încerce să-și facă un meci cât mai ușor, astfel că voi miza pe un pronostic pauză-final, la o cotă bună, dar nu mai mult de 3/10, pentru că...totuși...e o dispută între „morți și răniți”.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Ararat Yerevan vs FC Urartu
Pronostic:
1/1
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro