Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.16

BETANO

Prieteni, biletul zilei de astăzi vine din Bundesliga. Mizăm pe două meciuri foarte, foarte importante, dar care se anunță la fel de interesante.


cota2.ro

Capul de afiș e derby-ul Dortmund-Bayern, care poate relansa sau închide lupta pentru titlu. Cele două rivale sunt despărțite de patru puncte și promit astăzi spectacol în fața unor tribune, din păcate, goale. Va fi un duel de la distanță între Haaland și Lewandowski, iar Betano ne oferă cote speciale pentru ca aceștia să tragă măcar un șut pe poartă astăzi. Vom miza pe norvegian că îl va testa pe Neuer, a arătat până acum o formă foarte bună în tricoul lui Dortmund și a înscris deja de la reluarea campionatului, împotriva lui Schalke.


Werder-Gladbach pare un meci cu o favorită certă, însă Werder își va vinde scump pielea. Echipa din Bremen stă prost în clasament, dar a câștigat 1-0 la Freiburg și acest aspect poate fi important din punct de vedere moral. Gladbach vine după o înfrângere, 1-3 cu Leverkusen, însă s-a impus 3-1 la Frankfurt în primul meci de la reluare. Echipa lui Marco Rose are însă un atac solid, iar defensiva lui Werder dă rateuri în acest sezon. E de așteptat ca Gladbach să poată produce mult din punct de vedere ofensiv, mai ales că avantajul terenului propriu nu mai există în condițiile în care se joacă fără spectatori.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Borussia Dortmund vs Bayern Munchen
Pronostic:
Erling Haaland minim un șut pe poartă
Cota
1.44
Werder Bremen vs Borussia Monchengladbach
Pronostic:
PSF 2
Cota
1.50
Cota finala: 2.16
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro