Ponturi Pariuri Fotbal Bayer Leverkusen vs Wolfsburg

BETANO

Leverkusen e ON FIRE 🔥 și la fel este și creierul atacului „aspirinelor”, Kai Haverts. Dacă vă puteți imagina, Leverkusen a ajuns la o serie de 12 meciuri oficiale fără înfrângere, interval în care a bifat 11 victorii!

Ultimele 6 vizite ale „lupilor” pe Bay Arena au produs minim 3 goluri, aspect întâlnit și în ultimele lor 5 deplasări din Bundesliga. De asemenea, 8 din ultimele 10 etape ale lui Leverkusen au fost generoase la capitolul goluri, cu minim 3.

cota2.ro

Forma fantastică a lui Leverkusen nu poate fi trecută cu vederea, și nici faptul că a marcat minim 2 goluri în 7 din ultimele 8 directe cu Wolfsburg.

Kai Haverts a fost direct implicat în 17 goluri în partide oficiale disputate în anul 2020 pentru Leverkusen, cu 2 mai mult decât oricare alt jucător din Bundesliga în acest an calendaristic.

Mă voi folosi de opțiunea BETCOMBO de la Betano, care ne permite să plasăm pe același bilet mai multe selecții din cadrul aceluiași meci și voi miza pe următoarele selecții care îmi vor alcătui biletul:

  • Leverkusen câștigă
  • Peste 2.5 goluri în meci
  • Leverkusen peste 4.5 cornere
  • Kai Haverts marchează

COTĂ FINALĂ 5.60

PARIAZĂ FĂRĂ DEPUNERE ȘI FĂRĂ RULAJ

Este foarte important să știi că dacă nu ai încă un cont deschis la BETANO, poți beneficia de un BONUS FĂRĂ DEPUNERE chiar acum. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi la BETANO prin click AICI și să îți verifici contul conform legislației în vigoare, trimițând o poză a actului de identitate. În ziua următoare vei primi în cont un FREE-BET pe care îl poți folosi la pariuri sportive pe fotbal. Pentru a retrage câștigurile, NU ai nicio condiție de rulaj!!!

👉Obține AICI Free-Bet FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ!👈


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Bayer Leverkusen vs Wolfsburg
Pronostic:
Pariu combinat, vezi mai sus
Cota
5.60
Cota finala: 5.60
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro