Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.33

Superbet

Salutare Pariori❗❗❗ Cum sunteți după etapa de ieri??? Bine, sănătoși???. 😂😂🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Am spus de la început, că eu nu sunt tipster profesionist, nu trăiesc din pariuri și nici nu-mi doresc așa ceva. După rezultatele de ieri, am ajuns la concluzia că oricât ai analiza un meci, casele de pariuri vor fi tot timpul cu un pas în fața pariorilor.

cota2.ro

Să-mi spună un tipster profesionist care a analizat meciul Bayer Leverkusen-Wolfsburg din toate punctele de vedere, că se aștepta să câștige oaspeții fără drept de apel, sau că la Borussia Dortmund-Bayern Munchen va fi un singur gol marcat în prima repriză și-apoi pauză. Cine n-a mers pe victoria oaspeților s-a ars. N-au fost nici goluri, nici cornere.Parcă eram la meciurile din Belarus când se marca un gol foarte repede în prima repriză și așa se termina meciul. Dar până și acolo după ce s-au televizat meciurile și în alte țări au apărut golurile.

Pentru azi voi juca 4 meciuri din Germania. Recunosc le-am analizat aproximativ 30 de minute. Nu oblig pe nimeni să le joace așa cum le-am jucat eu, este liber să stea 2-3 ore la fiecare meci să facă analize cât mai amănunțite. Spor la analizat ❗❗❗

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
RB Leipzig vs Hertha Berlin
Pronostic:
1&2+
Cota
1.46
Bochum vs Holstein Kiel
Pronostic:
G-G
Cota
1.50
Hoffenheim vs Fc Koln
Pronostic:
3+
Cota
1.52
Fc Augsburg vs Paderborn
Pronostic:
1X
Cota
1.30
Cota finala: 4.33
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro