Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.22

BETANO

Cota 2 a Zile / 28.05.2020

🇹🇲Turkmenistan

cota2.ro

🇩🇪Germania


🇹🇲Kopetdag-Altyn Asyr

Incepând cu ora 16:00, campioana en-titre, Altyn Asyr se deplasează la Asgabat, pentru meciul cu Kopetdag din postura de lider. Oaspeții sunt lideri și în acest sezon, cu 18 puncte, la egalitate cu Ahal,dar cu golaveraj mai slab. Gazdele sunt pe locul 3, la 3 puncte diferență de cele două echipe din față,dar cu un meci mai mult. În cele 17 meciuri directe, Altyn Asyr s-a impus de 15 ori, iar 2 s-au încheiat la egalitate. Kopetdag are un singur punct în ultimile 2 etape , după un 1-1 pe teren propriu cu Fc Asgabat, etapa precedentă a pierdut surprinzător pe terenul ultimei clasate Nebitci, (1-2).

Altyn Asyr este în formă maximă cu o singură înfrânfere in cele 9 etape disputate din noul sezon, iar în etapa precedentă a câștigat pe terenul contracandidatei la titlu, Ahal, astfel devenind lider în Yokary Liga. Merg și în meciul de azi pe victoria celor de la Altyn Asyr.

🇩🇪Stuttgart-Hamburger SV

În Zweite Bundesliga avem derby-ul dintre două echipe, care in mod normal trebuia să se desfășoare în prima ligă. Cele două echipe au 11 titluri de campioana în Bundesliga. Este un meci cu miza având în vedere că cele 2 echipe se află în lupta directă pentru promovarea în prima ligă germană. Stuttgart este pe locul 3, cu 45 de puncte, în timp ce Hamburger este pe locul 2 ,cu 46 de puncte. Stuttgart este într-o cădere liberă după ce în ultimile 4 meciuri are un singur punct. Se pare că nici pauza forțată din cauza pandemie nu i-a fost de ajutor, după ce a pierdut în extremis pe terenul codașei Wehen (2-1) și 3-2 la Holstein Kiel. Nici oaspeții nu sunt în grafic după ce au reușit doar 2 remize în meciurile disputate de la reluarea campionatului.

Este un meci greu în care să anticipezi un rezultat. Mă aștept la un meci echilibrat în care să avem cornere. Statistica ne arată că cele 2 echipe au avut cel putin 9 cornere în meciurile disputate. În ultimul meci direct dintre cele două echipe au fost 15 cornere. Azi voi merge pe cel puțin 9 cornere.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Kopetdag Asgabat vs Altyn Asyr
Pronostic:
2
Cota
1.55
VFL Stuttgart vs Hamburger SV
Pronostic:
Peste 8.5 cornere
Cota
1.43
Cota finala: 2.22
Profit: 12.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro