Ponturi Pariuri Fotbal Stuttgart vs Hamburg

Superbet

2 mari campioane ale Germaniei se luptă pentru promovare în Bundesliga, iar meciul de azi este unul care nu trebuie ratat de microbiști!

Stuttgart cu 5 titluri de campionaă primelte vizita lui Hamburg, deținătoarea a 6 titluri de campioană a Germaniei. După 27 de runde, cele două sunt despărțite de un singur punct și ocupă ultimele 2 poziții de podium, la o diferență de 8, respetciv 7 puncte de liderul Arminia Bielefeld.

cota2.ro

Deschide cont la SUPERBET ONLINE prin acest link și primești 30 de zile de acces GRATUIT în grupul privat Business Tips


În confruntările directe ALL-TIME, diferența o face doar golaverajol, pentru că fiecare are câte 46 de victorii, iar 24 de partide s-au terminat la egalitate.

Stuttgart stă bine pe teren propriu, în ultimele 7 partide ieșind învingătoare de 6 ori și remizând o singură dată. De altfel, Stuttgart este echipa cu cele mai multe puncte încasate pe propriul teren în acest sezon câștigând 10 din cele 13 meciuri disputate.

Dacă analizăm un pic meciurile lui Hamburg din deplasare, vom observa că 67% dintre ele s-au terminat la egalitate în acest sezon (8 din 14) și tare mă gândesc că și azi le-ar conveni egalul, ca să rămână pe poziția secundă. 4 din ultimele 5 partide directe au consemnat egalitate la pauză sau la final de meci.

Jucăm un VALUE BET

Mie mi se pare o cotă foarte bună la valoarea 1.85 pentru PSF X la acest meci în oferta Superbet. Prin comparație, această casă de pariuri are cota 1.75, iar această casă de pariuri are valoarea 1.68, evaluând posibilitatea unui rezultat de egalitate la pauză sau la final undeva la 59% probabilitate de câștig! În acest caz, la 1.85 vorbim despre un VALUE BET!


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Stuttgart vs Hamburg
Pronostic:
PSF X
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro