Ponturi Pariuri Fotbal Silkeborg vs Nordsjaelland

BETFAIR SPORTSBOOK

Hai să căutăm să tragem astăzi cifrele de partea noastră la un meci din superliga daneză de fotbal, și anume confruntarea dintre Silkeborg și Nordsjaelland.

Obiectivele celor două sunt total diferite în acest sezon: Silkeborg e în oala cu rahat, pe ultimul loc din clasament și doar printr-o minune poate spera la salvarea de la retrogradare, în timp ce Nordsjaelland speră la podium. Au tot dreptul...înainte de pauza forțată, erau cea mai în formă echipă din campionat, cu 4 victorii și un egal în ultimele 5 etape!

cota2.ro

💣COTE BOMBĂ LA BETFAIR ÎN ACEST WEEKEND💣

Hai să vă explic acum și care e treaba cu cifrele și de ce ar fi de partea noastră la acest meci, pentru că indică faptul că avem șanse bune să bifăm pronosticul pentru care voi opta:

  • Silkeborg e cea mai slabă echipă de pe propriul teren în acest sezon câștigând doar 2 din cele 12 meciuri disputate
  • în ultimele 15 meciuri directe, Silkeborg nu are nicio victorie, Nordsjaelland s-a impus de 11 ori
  • în 13 din aceste ultime 15 directe, ambele echipe au marcat
  • 14 dintre ultimele 15 meciuri directe au produs minim 3 goluri
  • Cu o medie identică de 3.3 goluri per meci, Silkeborg și Nordsjaelland ocupă prima poziție alături de Brondby în topul celor mai spectaculoase echipe din superliga

Bun, în concluzie, eu voi miza pe un pariu combinat în Betfair Sportsbook, acolo unde poți selecta mai multe cote din cadrul aceluiași meci și le poți plasa pe același bilet astfel: X2 & Ambele marchează & Peste 2.5 goluri înscrise în meci. Avem o cotă finală de 2.25, numai bună de încasat!


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Silkeborg vs Nordsjaelland
Pronostic:
X2 & GG & 3+
Cota
2.25
Cota finala: 2.25
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro