Ponturi Pariuri Fotbal SC Freiburg vs Bayer 04 Leverkusen

BETANO

SC Freiburg - Bayer 04 Leverkusen

SC Freiburg si Bayer 04 Leverkusen deschid etapa cu numarul 29 in Bundesliga, diseara, de la 21:30. Freiburg se chinuie sa lupte pentru locul 6 cu alte echipe de top, insa pare o lupta ”surda”, avand in vedere cea mai in forma echipa e Wolfsburg. De partea cealalta, Leverkusen trage serios pentru un loc de Champions League, insa esecul din etapa trecuta cu aceeasi Wolfsburg a pastrat-o pe locul cinci. Pentru acest meci eu am ales sa pariez un ”combo”, iar cota totala a acestui ”combo” este de 2.00. Alegerile de pe bilet sunt cele de mai jos si o sa va si argumentez de ce am ales aceste selectii:

  • SC Freiburg peste 0.5 cartonase
  • Bayer 04 Leverkusen peste 0.5 cartonase
  • SC Freiburg peste 2.5 cornere
  • Peste 7.5 cornere
  • Bayer 04 Leverkusen marcheaza peste 0.5 goluri
  • Peste 1.5 goluri

DESCHIDE ACUM CONT LA BETANO SI PROFITA UN BONUS DE 100% PANA LA 500 RON

🔥 In primul rand am ales ca ambele echipe sa incaseze cel putin un cartonas in acest meci. E totusi un duel intre doua echipe destul de bune si chiar daca forma si clasamentul o dau favorita pe Leverkusen, consider ca Freiburg nu o sa se lase chiar asa usor. In ultimele 10 deplasari, Leverkusen a incasat cel putin un cartonas, iar Freiburg, in 3 din ultimele 4 intalniri directe cu Leverkusen a incasat cel putin 4 cartonase. Mai mult, arbitrul partidei este Marco Fritz. In 13 meciuri pe care le-a condus in acest sezon a adunat niste statistici destul de interesante: Media faulturilor acordate este de 24.93, media cartonaselor este de 3.77 si cel mai important, fluiera foarte usor. La o medie de 0.73 tackling-uri acesta fluiera fault. Marco Fritz se afla in top 5 arbitri in ceea ce priveste cartonasele aratate, acest scotand cartonasul galben din buzunar de 47 de ori in acest sezon.

cota2.ro

🔥 Trecem la cornere acolo unde avem din nou statistici interesante. In primul rand statisticile ne spun ca Leverkusen nu exceleaza la acest capitol, iar Freiburg nu prea reuseste multe cornere in meciurile cu Leverkusen. Ei bine, asta a fost in urma, insa acum e altceva deoarece strategia gazdelor e cu totul alta. In toate, dar in absolut toate meciurile celor de la Freiburg de pe teren propriu din acest sezon, s-au inregistrat cel putin 9 cornere. Tare nu? Asta nu e tot. In 85% din meciurile celor de la Freiburg jucate pe teren propriu, adica 11 meciuri din cele 13, acestia au beneficiat de cel putin 5 cornere. Avand in vedere aceste statistici, eu cred ca o sa avem si astazi multe lovituri de la coltul terenului, mai ales daca tabela o sa se modifice destul de devreme.

PARIAZA AICI PE MECIUL SC FREIBURG - BAYER 04 LEVERKUSEN SI PROFITA DE CELE MAI BUNE COTE

🔥 Trecem si la capitolul goluri acum unde iar am argumente destul de clare. Leverkusen e pe locul 4 la capitolul goluri marcate in meciurile din deplasare, acestia reusind sa marcheze de numai putin de 27 de goluri. Trebuie specificat ca Freiburg, in 69% din meciurile de acasa, adica 9 din 13, au incasat cel putin un gol si are o medie a golurilor primite de 1.15. In 13 din cele 14 meciuri jucate de Leverkusen in deplasare, tabela a aratat la sfarsitul acestora cel putin 2 goluri inscrise, iar acest lucru ne indica faptul ca si diseara o sa avem ceva goluri, mai ales ca vorbim totusi de campionatul german. Ce e drept, in meciurile directe nu prea am avut multe goluri insa meciul se joaca in conditii speciale: fara spectatori, Freiburg trage pentru singurul loc care duce in Europa League, iar Leverkusen vrea sa faca uitat esecul din etapa trecuta si sa castige azi pentru a avea sanse cat mai mari la un loc de Champions League in sezonul viitor.

  • Acest ”combo” l-am plasat la Betano si daca nu ai cont iti recomand sa-ti deschiti unul AICI si sa profiti de super cote, diferite avantaje si foarte multe idei de pariere.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
SC Freiburg vs Bayer 04 Leverkusen
Pronostic:
Vezi selectiile in articol ☝️
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro