Ponturi Pariuri Fotbal FC Bayern München vs Fortuna Düsseldorf

BETANO

FC Bayern München - Fortuna Düsseldorf

Bayern Munchen e aproape campioana in Bundesliga insa, matematic, il mai poate pierde. Orice pas gresit inseamna o sansa in plus pentru celelalte combatante. Cei de la Fortuna Düsseldorf trag tare pentru a evita retrogradare, iar in meciurile cu Bayern Munchen chiar au reusit multe surprize. Ma astept la multe goluri in acest duel, mai ales ca ultimul meci direct dintre cele doua formatii jucat pe Allianz Arena s-a terminat 3-3, Bayern fiind egalata in minutele de prelungire.

cota2.ro

Ultimele doua dueluri directe s-au jucat pe Merkur Spiel-Arena din Dusseldorf, iar Bayern a marcat de fiecare data patru goluri. Surprinzator sau nu, Thomas Muller a oferit de fiecare data cel putin un assist. In cazul in care nu stiati, Thomas Muller e pe primul loc in ceea ce-l priveste assist-urile din acest sezon. In 21 de aparitii, germanul a oferit numai putin de 17 pase decisive ceea ce inseamna o medie de 0.80 pase decisive/meci. In meciul cu Dortmund nu a iesit la rampa insa in acest meci cu Dusseldorf cred ca Muller o sa ofere cel putin o pasa decisiva.

Pariul este plasat la Betano si poate fi gasit la sectiunea ”Speciale Jucatori”. In cazul unui succes, ne dublam miza investita.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Bayern München vs Fortuna Düsseldorf
Pronostic:
Thomas Muller - Total pase decisive - 1+
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 5.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro