Ponturi Pariuri Fotbal Borussia Monchengladbach vs Union Berlin

BETFAIR EXCHANGE

Dragilor, ieri ne-a mers bine pe grupul FREE de Telegram, unde am bifat primul pariu din challenge-ul ALL-IN, dar cel mai important este faptul că Biletul Etapei la cotă 7 rămâne în picioare! Vezi aici meciurile rămase de disputat pe biletul etapei.

Pentru azi voi încerca un pariu ceva mai riscant la meciul zilei, dar consider că avem o valoare destul de bună a cotei și merită o investiție de 5/10. Vorbim despre meciul din Bundesliga dintre Borussia Monchengladbach și Union Berlin. Gazdele trag tare și e momentul perfect pentru a recupera din punctele pierdute în ultimele 2 etape, pentru că bătălia pentru podium e încinsă pe acest final de sezon în Bundesliga. Sunt 4 echipe care au șanse la locul 2: Dortmund, Leipzig, Leverkusen și Gladbach.

cota2.ro

Aparent lipsită de griji, Union Berlin își poate pune probleme în materie de supraviețuire în Bundesliga, deoarece în ultimele 5 etape a cules doar 2 puncte, marcând de 4 ori și încasând 12.

VEZI AICI COTA 40 DIN BUNDESLIGA!

Hai să vedem repede niște indicatori statistici foarte importanți:

  • Gladbach a câștigat 75% din ultimele 12 meciuri de acasă în Bundesliga
  • ambele echipe au marcat în 12 din cele 14 meciuri disputate de Gladbach pe propriul teren în această stagiune
  • Union Berlin a înscris în 9 din ultimele 11 deplasări
  • s-au marcat minim 3 goluri în 11 din ultimele 13 meciuri disputate în Bundesliga pe Borussia Park
  • 6 din ultimele 7 deplasări ale lui Union Berlin au produs minim 3 goluri

Volume de bani tranzacționate la bursă

În cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, Betfair Exchange, cu 6 ore înainte de startul partidei, în piața de pariere Ambele Înscriu erau puțin peste 25.000 de Lei tranzacționați, iar 92% din volumul de bani a fost pe selecția DA, la o cotă medie de 1.80.

În piața de pariere Rezultat Final, erau aprox 900.000 de Lei (186.000 euro) tranzacționați, cu 74% pe victoria gazdelor la o cotă medie de 1.55. Aceste aspecte indică faptul că majoritatea pariorilor anticipează o victorie a lui Gladbach, dar și faptul că ambele echipe vor înscrie.

În acest context, dar luând în calcul și statisticile prezentate, eu merg pe pronosticul Monchengladbach câștigă & ambele marchează la o cotă de 3.20 disponibilă în Betfair Exchange

Profită de pariul GRATUIT de 150 de Lei

Deschide un cont la Betfair Exchange folosind butonul de mai jos și primul pariu pe care îl vei plasa pe bursă va fi GRATUIT în valoare de 150 de Lei. Folosește codul EXCN30 atunci când deschizi contul pentru a primi oferta.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Borussia Monchengladbach vs Union Berlin
Pronostic:
1 & ambele marchează
Cota
3.20
Cota finala: 3.20
Profit: 11.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro