Ponturi Pariuri Fotbal Hallescher vs Eintracht Braunschweig

BETFAIR EXCHANGE

Situația clasamentului din Bundesliga 3 mi se pare foarte interesantă. Diferența de puncte între prima clasată și echipa de pe locul 11 este de doar 5 puncte, așadar lupta pentru promovare va fi una teribilă, dusă până la un final la fotografie.

Eintracht Braunschweig, spre exemplu, se află pe locul 7, dar cu o victorie astăzi, ar egala echipele de pe locurile 2 și 3, care au un meci în plus. Ar egala chiar și liderul Duisburg, dacă, prin reducere la absurd, ar pierde azi.

cota2.ro

Braunschweig nu este o echipă care să „rupă normele”, are cifre care indică un oarecare echilibru, dar ce mă atrage la partida de astăzi, este forma echipei gazdă, Hallescher, care a cules doar 2 puncte din ultimele 10 etape, se află în cădere liberă și a ajuns la egalitate de puncte cu primul loc retrogradabil. Imaginați-vă că în ultimele 5 partide pe care le-a găzduit, Hallescher a încasat 16 goluri, deci clar sunt probleme mari în apărare.

Problema este că nici Braunschweig nu a impresionat în ultimele 6 deplasări, pierzând 3 și remizând 3, dar acum rămâne de văzut ce efect va avea asupra lor faptul că se va juca fără spectatori. În prima etapă de la reluarea competiției, Braunschweig a trecut cu 4-2 de Viktoria Koln, iar Hallecher a pierdut cu 4-2 la Preusen Munster.

Voi miza pe victoria oaspeților în Handicap Asiatic 0 (în caz de egalitate, miza este returnată) la o cotă de 2.03 disponibilă în cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, Betfair Exchange!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Hallescher vs Eintracht Braunschweig
Pronostic:
Braunschweig HA 0
Cota
2.03
Cota finala: 2.03
Profit: 6.18
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro