Ponturi Pariuri Fotbal FC Famalicao vs FC Porto

BETFAIR EXCHANGE

FC Famalicao - FC Porto

Prima liga din Portugalia se reia astazi, iar lupta la titlu ramane deschisa intre cei doi colosi: FC Porto si SL Benfica. Mai sunt de jucat totusi 10 etape, iar diferenta din clasament dintre cele doua formatii este de doar un singur punct. Porto e pe prima pozitie si sta oarecum la mana ei. Primele doua formatii s-au duelat tur-retur, asa ca Benfica asteapta pasul gresit al celor de la Porto pentru a prelua conducerea.

Famalicao nu e o echipa deloc de neglijat, ba mai mult, trebuie luata serios in seama. Aceasta a marcat in 10 din cele 12 meciuri jucate pe teren propriu in acest sezon si tot in atatea meciuri a si primit gol. Porto in deplasare se ”comporta” exemplar! A marcat de fiecare data in meciurile jucate pe teren strain si a castigat 75% din dueluri. In meciul tur, Porto a dominat partida de la un capat la altul si a reusit sa se impuna la scor de ”forfeit” in fata celor de la Famalicao. Ma astept la aceasta replica si astazi avand in vedere cat de importante sunt cele trei puncte puse in joc.

cota2.ro

Pariul l-am plasat la Betfair Exchange deoarece am gasit cea mai valoroasa cota pentru pariul de tip, handicap asiatic: ”FC Porto -0.75 AH”. Aceast pariu inseamna ca mizam pe victoria celor de la FC Porto. Daca Porto castiga la fix un singur gol, castigam doar 50% din acest pariu, iar daca FC Porto castiga la doua sau mai multe goluri, castigam tot pariul. De pierdut, pierdem bineinteles, in cazul unui insucces al oaspetilor si ma refer aici la infragere sau rezultat de egalitate.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FC Famalicao vs FC Porto
Pronostic:
FC Porto -0.75 AH
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro