Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 10.96

UNIBET

Oferta de astazi e una destul de interesanta, asa ca am ales sa joc un bilet in cota 10.

LASK Linz - Hartberg

cota2.ro

Gazdele puteau fi pe primul loc in campionat daca respectau normele de protectie insa federatia i-a sanctionat cu 6 puncte. Ma astept sa fi uitat de aceasta problema si sa se concentreze pe campionat. Consider ca LASK le poate marca multe goluri astazi celor de la Hartberg.

Red Bull Salzburg - Rapid Wien

RB Salzburg ocupa in acest moment primul loc in campionatul din Austria, insa lupta e departe de a fi incheiata. Ma astept la goluri avand in vedere ca in toate meciurile de acasa ale celor de la Salzburg am avut cel putin 3 goluri, iar acestia au marcat mereu de cel putin 2 ori.

Sturm Graz - Wolfsberger AC

Lupta pentru cupele europene e destul de stransa in acest Play-Off din Austria. Sturm Graz trece printr-o perioada dificila si cred ca azi cei de la Wolfsberger vor profita de forma proasta a gazdelor. Ma astept sa inscrie cum au facut-o in majoritatea meciurilor din deplasare si sa scoata cel putin un punct din acest meci.

Werder Bremen - Eintracht Frankfurt

Restanta din Bundesliga se anunta a fi una foarte interesanta. Lupta la retrogradare e apriga deoarece oricand o echipa poate pica pe loc de baraj. Werder are nevoie de succes ca de aer insa Frankfurt e o echipa care stie sa profite de spatii. Ma astept la goluri in aceasta partida si sunt convins ca o sa avem parte de asa ceva.

MSV Duisburg - Carl Zeiss Jena

Lupta la promovare e mai stransa ca niciodata in a treia liga din Germania. Diferenta dintre locul 1 si locul 11 este de doar 5 puncte, iar Duisburg, liderul campionatului, nu concepe o infrangere cu lanterna rosie, chiar daca trece printr-o forma mai nefasta. Ma astept ca acestia sa se impuna destul de clar in aceasta partida.

Acest bilet este plasat la Unibet, deoarece Unibet este una dintre foarte putinele case de pariuri care imi permit sa combin pariuri create pe acelasi bilet!

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
LASK Linz vs Hartberg
Pronostic:
LASK Linz marcheaza peste 1.5 goluri + Peste 8.5 cornere
Cota
1.63
Red Bull Salzburg vs Rapid Wien
Pronostic:
Red Bull Salzburg marcheaza peste 1.5 goluri + Peste 2.5 goluri
Cota
1.53
Sturm Graz vs Wolfsberger AC
Pronostic:
X2 + Wolfsberger AC marcheaza
Cota
1.56
Werder Bremen vs Eintracht Frankfurt
Pronostic:
Ambele marcheaza + Peste 2.5 goluri
Cota
1.93
MSV Duisburg vs Carl Zeiss Jena
Pronostic:
MSV Duisburg castiga + MSV Duisburg marcheaza peste 1.5 goluri
Cota
1.46
Cota finala: 10.96
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro