Ponturi Pariuri Fotbal Maritimo vs Setubal

Superbet

Prieteni, pentru azi mi-a atras atenția un meci din Portugalia și vă voi explica ce anume mă determină să mizez selecția actuală.

Meciul dintre Maritimo și Setubal nu cred că reprezintă un punct de maximă atracție pentru microbiști sau pariori, pentru că e o confruntare din jumătatea inferioară a clasamentului între două echipe care nu livrează neapărat spectacol. Va fi o confruntare între două sisteme de joc 4-1-4-1, iar de obicei acestea au scopul de a se anihila reciproc și au ca obiectiv principal să nu piardă.

cota2.ro

Deschide AICI cont la Superbet Online și ai 500 de Lei bonus la pariuri sportive!

În ultimele 3 partide directe dintre cele două formații s-au marcat, în total, doar 2 goluri, iar în actualul sezon, media de goluri per meci pentru cele două formații este de 2.3 pentru gazde, respectiv 1.8 (cea mai slabă din campionat), pentru Setubal.

Din punct de vedere al eficienței pe propriul teren, trebuie să remarcăm că Maritimo a pierdut doar 4 meciuri în actualul sezon, tot atâtea cât Sporting, ocupanta poziției a 4-a în clasamentul general, iar 16 din totalul de 22 de goluri pe care le-a marcat au fost pe propriul teren. De altfel, FC Porto și Sporting nu au plecat cu toate cele 3 puncte de aici, iar Maritimo a înscris minim un gol în 11 din cele 12 meciuri disputate „acasă”.

🚀Știai că dacă deschizi un cont nou la SuperBet online folosind acest link, primești acces GRATIS pentru 30 de zile în grupul Business Tips? 👨‍🏫

Setubal este echipa cu cel mai de slab atac din prima ligă, a marcat doar 17 goluri în 24 de meciuri și este fără victorie în ultimele 6 etape consecutive.

Sincer, eu văd meciul ăsta de 1-0 scor corect, gazdele sunt mult mai motivate să câștige ca să iasă din zona periculoasă, iar dacă reușesc să înscrie, sunt convins că se vor băga „cu curu-n poartă”. Voi miza pe 1X & 0-2 goluri la o cotă de 1.91 disponibilă în oferta Superbet cu 5/10


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Maritimo vs Setubal
Pronostic:
1X & 0-2 goluri
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: 4.55
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro