Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 48.16

UNIBET

Ziua de sambata e destul de ”bogata” in evenimente, insa mereu aleg sa joc pe cele mai puternice campionate. Stiu ca va plac cotele mari, asa ca am ales cateva selectii dupa statisticile meciurilor de astazi din Bundesliga si am alcatuit un bilet in cota 48+.

RB Leipzig - SC Paderborn 07 - In meciurile directe, Leipzig mereu a avut probleme, iar daca acest lucru il vedem si astazi, ma astept ca RB sa aiba cel putin 7 lovituri de colt in acest meci. Paderborn e o echipa cu jucatori ”slabuti”, asta ca sa ma exprim elegant. Ma astept ca acestia sa incaseze si cel putin doua cartonase.

cota2.ro

Fortuna Düsseldorf - TSG 1899 Hoffenheim - La cum arata statisticile celor doua echipe ”acasa-deplasare”, e cam clar ca ne asteptam la multe goluri. Acest lucru o confirma si confruntarile directe unde mai mereu am avut gol in ambele porti. Deasemenea, cornerele sunt si ele in prim plan, mai ales ca ambele echipe au jucatori bunicei pe flancuri.

Eintracht Frankfurt - FSV Mainz 05 - Aceeasi ”mancare de peste” si la meciul celor de la Frankfurt cu Mainz. Ambele echipe marcheaza destul de mult insa au si aparari jalnice. Ca si in meciul anterior, ”aripile” ambelor echipe exceleaza la capitolul viteza si consider ca e si un meci echilibrat si cornerele vor aparea in numar destul de mare.

Bayer 04 Leverkusen - FC Bayern München - ”Derby-ul” rundei este reprezentat de super-duelul Leverkusen - Bayern Munchen. Ma astept sa avem parte de multe goluri si multe cornere in aceasta partida. E un meci foarte tare, iar mix-ul de evenimente nu cred ca o sa lipseasca.

Borussia Dortmund - Hertha BSC Berlin - Dortmund e fara vedetele Reus si Haaland insa chiar si asa, cu Sancho in plina forma poate realiza multe. Hertha e intr-o forma de zile mari, iar acest fapt ne propune ceva goluri in ambele porti, deznodamant care l-am intalnit mereu in confruntarile directe. Mai mult, Hertha e o echipa care faulteaza mult si dur si cred ca vor incasa minim doua cartonase.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
RB Leipzig vs SC Paderborn 07
Pronostic:
RB Leipzig peste 6.5 cornere + SC Paderborn 07 peste 1.5 cartonase
Cota
2.30
Fortuna Düsseldorf vs TSG 1899 Hoffenheim
Pronostic:
Ambele marcheaza + Peste 8.5 cornere
Cota
2.20
Eintracht Frankfurt vs FSV Mainz 05
Pronostic:
Ambele marcheaza + Peste 9.5 cornere
Cota
2.20
Bayer 04 Leverkusen vs FC Bayern München
Pronostic:
Ambele marcheaza + Peste 8.5 cornere
Cota
2.08
Borussia Dortmund vs Hertha BSC Berlin
Pronostic:
Ambele marcheaza + Hertha BSC Berlin peste 1.5 cartonase
Cota
2.08
Cota finala: 48.16
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro