Ponturi Pariuri Fotbal Hamburger SV vs Holstein Kiel

BETFAIR EXCHANGE

Hamburger SV - Holstein Kiel

Lupta la promovare e destul de stransa in liga a doua germana. Bielefeld pare scapata de plutonul urmaritoarelor si aproape sigur o sa devina campioana. Stuttgart si Hamburg se lupta insa pentru locul 2, loc care promoveaza direct in Bundesliga. Gazdele trebuie sa profite de semi-esecul suferit de cei de la Stuttgart in acest week-end si sa se apropie la doar un singur punct de acestia. E adevarat ca cele doua echipe s-au intalnit recent, iar Hamburg si-a cam facut-o cu mana ei. A pierdut toate punctele dupa ce a condus cu 2-0 la pauza.

PARIAZA AICI PE MECIUL HAMBURGER SV - HOLSTEIN KIEL SI PROFITA DE CELE MAI BUNE COTE

Hamburg si Holstein Kiel au oferit mereu spectacol si goluri in meciurile directe. Hamburg inscrie mai mereu pe teren propriu si e in top 3 la acest capitol, insa si Kiel e o nuca foarte tare in deplasare. Locul 3 si pentru aceasta in ceea ce priveste meciurile din deplasare si sa nu uitam ca a marcat in 87% din meciurile jucate pe teren strain. Daca ar fi sa ne luam dupa statistica am miza fara sa ne uitam pe varianta ”GG”.

cota2.ro

DESCHIDE AICI CONT LA BETFAIR SI INCASEAZA UN BONUS DE 100% PANA LA 500 RON

Eu nu o sa fac acest lucru si o sa mizez pe pariurile care imi plac cel mai mult, anume pariurile asiatice. Chiar daca nu e o cota foarte mare, prefer sa o cresc din miza si ii acord 10 unitati acestui pariu. Consider ca selectia ”Peste 2.25 goluri asiatice” e una foarte indicata pentru acest meci. Mai exact, mizez pe faptul ca o sa avem cel putin 3 goluri in aceasta partida. Daca vor fi exact 2 goluri, nu pierdem toata miza, ci doar jumatate. Pariul este plasat la Betfair Exchange deoarece, aici, am parte de cele mai bune cote!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Hamburger SV vs Holstein Kiel
Pronostic:
Peste 2.25 goluri asiatice
Cota
1.50
Cota finala: 1.50
Profit: 5.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro